Getalenteerde studenten op stage

Getalenteerde studenten op stage

Uitzendburo de Werkstudent geeft u de mogelijkheid om u kennis te laten maken met getalenteerde studenten. De studenten volgen hun voltijd opleiding aan: ROC van Amsterdam, HES Hogeschool voor Economische Studies van de Hogeschool van Amsterdam (HvA en HES), Haagse Hogeschool en de Universiteit van Amsterdam. Deze studenten zijn op zoek naar een interessante stageperiodes of afstudeeropdrachten en staan bij ons ingeschreven!

Studenten lopen gemiddeld 4 tot 6 maanden stage. Ze dienen ervaring op te doen in bijvoorbeeld de volgende studierichtingen:

Sector Media en Informatie Management:

Informatie en Media,Nieuws en Media, Media, Marketing en Publishing, Reclame-, Marketing- en Communicatie, Redactie en Mediaproductie

Sector Economie:

Commerciële Economie (HBO), Commerciële Sport Economie (HBO), Bedrijfskundige Informatica (HBO,WO), Rechten ((HBO,WO), Management Economie & Recht (HBO), Communicatie (MBO,HBO,WO), Accountancy (HBO), Bedrijfseconomie (HBO,WO), Fiscale Economie (HBO), Financial Service Management (HBO), Personeel & Arbeid (MBO,HBO), Administratief (MBO).

De studenten gaan de verkregen theorie toepassen binnen het bedrijfsleven. Buro De Werkstudent kan voor haar relaties contacten leggen met de beschikbare high potentials.

Wij hebben de beschikking over studenten die projecten kunnen oppakken waar u niet aan toe komt of een onderzoekdat uuitgevoerd wilt hebben. We kunnen voor u gericht zoeken naar een geschikte kandidaat die bij uw organisatie en opdracht past.

Ons doel is studenten te laten kennismaken met het bedrijfsleven waarvan zij binnen een niet al te lange tijd deel van zullen uitmaken.
Uw vraag naar studenten voor stages, afstudeerplaatsen en projecten wordt door de bemiddeling van Buro De Werkstudent professioneel en snel opgepakt.

Vind op onderwerp