Studentenuitzendbureau Amsterdam

Studentenuitzendbureau Amsterdam

Amsterdam is de thuisbasis van de Werkstudent. Vanuit twee vestigingen werven en selecteren wij  studenten voor Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem. Voor werk op Schiphol verwijzen wij je graag door naar onze vestiging aldaar.

Studentenuitzendbureau in Amsterdam

Van oudsher bemiddelen wij studenten in de regio Amsterdam. Wat vroeger voor en door studenten was, is langzamerhand overgegaan op een full-service bureau, gespecialiseerd op de bemiddeling van studenten voor allerhande klussen, parttime opdrachten, korte termijn aanvragen, fulltime dienstverbanden, tijdelijk werk, vakantiewerk, stages, duale leertrajecten en ander echt studentenwerk.  

Amsterdam centrum

Wij zijn gevestigd op twee lokaties in Amsterdam. Onze vestiging Leidsegracht bestaat al geruime tijd en wordt over het algemeen beschouwd als het eerste echte Amsterdamse studentenuitzendbureau. Het hoofdkantoor is tevens op de leidsegracht gevestigd vlakbij het Leidseplein. Met uitzicht over de Amsterdamse grachten is het een aanrader om langs te komen om je in te schrijven, je werkbrief af te leveren of natuurlijk een aanvraag voor studenten te plaatsen.  

Amsterdam oost

De tweede vestiging van ons is gevestigd in Amsterdam Oost aan de wibautstraat. In de volksmond, je raad het al,  noemen we deze vestiging 'Wibautstraat'. Deze vestiging van zit in het pand van de Hogeschool van Amsterdam. Midden in de studentenwereld gesitueerd blijven wij onze roots trouw. Wij vinden het belangrijk om in nauw contact te staan met onze 'doelgroep'. Door dit nauwe contact weten wij, als geen ander, wat studenten willen en waartoe ze in staat zijn.  

Werkstudent Amsterdam

voor bedrijven

Tezamen beschikken de twee Amsterdamse vestigingen direct over een enorme database met HBO- en WO-studenten uit de randstad die gelijk aan de slag kunnen. Administratief werk, Callcenterbanen, werk in de zorg, data entry medewerkers, vertalers, laboranten, chauffeurs, webdesigners, magazijnmedewerkers. U verzint het, De Werkstudent heeft er de mensen voor. Wij leggen u graag de voordelen uit van het werken met studenten.  

en voor studenten

Alle studenten die op zoek zijn naar een leuke en interessante bijbaan kunnen nu aankloppen bij een uitstekend uitzendbureau in Amsterdam. Uitzendbureau De Werkstudent heeft voor iedereen een passende baan in het vacaturebestand. Wacht dus niet langer, maar kijk snel wat wij jou te bieden hebben.  

werkstudent contact

bel direct met een vraag
Amsterdam, Spinozastraat 020 - 622 85 55
Amsterdam, Wibautstraat 020 - 406 79 70  


Of kijk hier voor alle contactgegevens:
Vestiging Leidsegracht
Vestiging Wibautstraat

Vind op onderwerp