Werving & Selectie

Werving & Selectie

Tijdens ons werving & selectieproces zoekt één van onze intercedenten, tevens uw vaste contactpersoon, naar een geschikte kandidaat voor uw vacature.
Wij ontzorgen dit traject van A tot en met Z. U bespaart als opdrachtgever veel tijd en kunt de focus houden op uw core business.


Stappenplan werving & selectieproces  
Stap 1: Kennismaking
Stap 2: Offerte en vacature
Stap 3: Kandidaten selecteren en gesprekken voeren
Stap 4: Keuze maken
Stap 5: Afronding en nazorg 

Stap 1: Kennismaking
U leert ons kennen en wij leren u kennen. Om tot een goede match te komen geeft u ons een profiel van de geschikte kandidaat. Daarnaast een omschrijving van uw organisatie en van de vacature. 

Stap 2: Offerte en vacature 
Onze intercedent, uw vaste contactpersoon, stelt de offerte op. Als u dit goedkeurt, zetten we het proces verder in gang. Wij stellen voor u (en/of samen) de vacature op. Vervolgens plaatsen we dit op onze website en sociale mediakanalen. 

Daarnaast zetten we de vacature uit via verschillende kanalen als (gespecialiseerde) vacaturesites, thema-websites en/of doelgroepgerichte social mediacampagnes. Uw vaste contactpersoon kijkt zelf ook actief in ons eigen personeelsbestand naar een geschikte kandidaat of zet ons netwerk op LinkedIn in.  

Stap 3: Kandidaten selecteren en gesprekken voeren
Alle sollicitaties worden zorgvuldig bekeken en behandeld. De intercedent maakt een selectie van de meest geschikte kandidaten en belt ze op voor een telefonisch intakegesprek. Bij interesse worden kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Na de sollicitatiegesprekken beslist uw contactpersoon welke kandidaat/kandidaten bij u op gesprek mogen komen. Ook kan het zijn dat de geschikte kandidaat direct aan u wordt voorgesteld. 

Stap 4: Keuze maken
U voert gesprekken met de kandidaten. U kunt ervoor kiezen om dit alleen te doen of samen met onze intercedent. Na de gesprekken laat u weten of de geschikte kandidaat ertussen zit. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u in dienst neemt. Natuurlijk kan dit altijd in overleg met uw contactpersoon. 

Stap 5: Afronding en nazorg
De juiste match is gevonden: de geschikte kandidaat gaat voor u aan de slag. Onze intercedent legt alles vast in onze opdrachtbevestiging. 

Op de eerste werkdag van uw nieuwe werknemer ontvangt u van ons de helft van de factuur. Na de proefmaand ontvangt u de tweede helft. Indien u niet verder wilt met de kandidaat of als diegene stopt binnen één maand, dan wordt de tweede factuur niet gestuurd.

Vind op onderwerp