Medewerkers

Medewerkers

Carlos

Emma
junior intercedent
Iris
personeelsplanner
Rob
manager recruitment
Floortje 'TheStar' van der Ster

Deze topper, met de allures van een Ster, staat altijd voor iedereen klaar. En met haar aanstekelijke lach en legendarische office pranks is het nooit saai op kantoor!
Floortje
senior intercedent
Merel 'Gus' Tames

Als er iemand een leuke entrance kan maken is het Merel. Met haar theaterwetenschappen op zak weet ze er een gezellige boel van te maken, zelfs als het een tikkeltje dramatisch is. Ze is de allemans vriend die met iedereen een praatje kan maken en gaat de volle 100% voor alles wat ze doet.
Merel
intercedent
Nina 'Prima Donna' Adamo

Heeft het hart op de tong, bij haar hoef je nooit bang te zijn dat ze het ene zegt en het ander bedoelt. Als ze blij is weet je dat en als ze niet blij is weet je dat ook. Altijd recht door zee en eerlijk. Zij zorgt er vaak voor dat Wilfried een kort en bondige uitleg geeft.
Nina
intercedent
Rogier 'Rûstaaaagh' Daenen

Beste poulemanager ooit. Het is jammer dat hij voor ADO Den Haag is... maar als manager geeft hij ons alle vrijheid en vertrouwen om te groeien als individu en als team.
Rogier
vestigingsmanager
Emma
intercedent
Frederique
intercedent
Kenneth
intercedent
Quinty Dolron

Quinty is een echte fitnessfreak en wilt graag iets in de bodybuilding doen, toch heeft ze ook de titel miss Burger King gekregen. De combinatie van een bodybuilder en miss Burger King gaat natuurlijk niet samen. Quinty moet nog even nadenken welke titel ze in de toekomst wilt behouden.
Quinty
intercedent
Shiraiza Rostamkhan

Als Shiraiza even een rustig moment heeft dan neemt ze twee taken erg serieus. Haar taak als grapjesmaker van de groep, ze plaagt graag haar collega’s door een scherpe opmerking te maken. Haar tweede functietitel naast intercedent is toch wel schoonmaak queen. Door Shiraiza is ons kantoor altijd spik en span.
Shiraiza
intercedent
Sanne Wendt

Sanne is een echte levensgenieter. Altijd op zoek naar nieuwe restaurants, probeert dan het liefst een gerecht dat ze nog nooit heeft gegeten. Gek op wijn en zou het liefst eeuwig de wereldrondreizen, maar daar heeft ze niet genoeg vakantiedagen voor.
Sanne
vestigingsmanager
Marila Sims

Marila
administratief medewerker
Rob Seveke

Rob
directeur (ad interim)
Karin Hasenaar

Karin
hr
Wilfried 'Michael Scott' van Oostrom

Werkt bijna net zo lang voor de werkstudent als onze jongste medewerker oud is. Een bak vol kennis, die hij zeer uitgebreid met je zal delen!
Wilfried
regiomanager
Olaf de Jong

Olaf
loonadministrateur
Arjan Muthert

Arjan
marketing en ontwikkeling
Robert Kuiper

Robert
directeur