Medewerkers

Medewerkers

Emma
junior intercedent
Carlos 'Psycholoco' Snoek

Onze psycholoco van de groep. Als Carlos iets uitlegt begrijp je het meteen, hoe ingewikkeld het ook is. Hij heeft het geduld van een zenmeester en is altijd bereid om te luisteren. Naast zijn georganiseerde mindset en goede (werk) adviezen weet hij de boel altijd luchtig en gezellig te houden met zijn originele quotes.
Carlos
intercedent
Floortje 'TheStar' van der Ster

Zorgt voor leven in de brouwerij. Zij weet ook op stressvolle momenten de sfeer te verlichten. Als er iemand is die weet hoe je balans kan aanbrengen tussen werk en lol is het Floortje.
Floortje
senior intercedent
Jelka 'Rust' de Wit

De rust zelve. Straalt kalmte en compassie uit en zorgt ervoor dat je je helemaal zen voelt tijdens jouw sollicitatiegesprek
Jelka
intercedent
Merel 'Gus' Tames

Vernoemd naar een chimpansee maar daarmee zou je deze topper veel te kort doen. Lacht het hardst om je grappen en met haar sterke persoonlijkheid en eerlijke mening kun je altijd op haar terugvallen!
Merel
intercedent
Nina 'Prima Donna' Adamo

Bam bam bam! Nina heeft ondernemersgenen, ze weet van aanpakken en organiseren.
Nina
intercedent
Paul 'Big Digg' van Diggele

Van London Calling tot het bellen van nieuwe kandidaten. Overdag is hij recruiter, maar 's nachts (en in het weekend) speelt ie volle zalen plat!
Paul
intercedent
Sophie Huijzer

Sophie
recruiter
Valerie 'Spring in 't veld' Noorda

Geboren en getogen Amsterdammer met een eiland hart. Mochten we ooit internationaal uitbreiden, start Valerie een vestiging op Aruba.
Valerie
recruiter
Rogier 'Rûstaaaagh' Daenen

Een sublieme manager die altijd voor zijn team klaar staat en heel goed is in het beheren van agenda's (ook die van jou!). Hij houd het overzicht als jij even een chaotisch momentje hebt. Naast dat hij een goede en mensgerichte manager is, kan hij ook goed levelen. Meer een mede-collega, dan manager. Tijdens het WK Voetbal werd er bijvoorbeeld naar Nederland gekeken met een biertje of wijntje naast de laptop.
Rogier
vestigingsmanager
Frederique
intercedent
Kenneth
intercedent
Quinty Dolron

Quinty is een echte fitnessfreak en wilt graag iets in de bodybuilding doen, toch heeft ze ook de titel miss Burger King gekregen. De combinatie van een bodybuilder en miss Burger King gaat natuurlijk niet samen. Quinty moet nog even nadenken welke titel ze in de toekomst wilt behouden.
Quinty
intercedent
Shiraiza Rostamkhan

Shiraiza is uitstekend in administratieve taken en houdt alles goed bij. Ze regelt alles graag zelf en houdt niet van taken afstaan. Hierdoor heeft ze soms te veel hooi op haar vork. Het komt wel is voor dat ze zo in haar bubbel zit dat ze je niet eens hoort als je tegen haar praat.
Shiraiza
intercedent
Sanne Wendt

De verbindende factor van de groep, die zorgt voor samenhorigheid en begrip. Dit doet ze op een vrolijke manier, met wel af en toe een serieuze touch. Zorg er wel voor dat ze haar '4 uurtje' krijgt, anders wordt ze iets minder gezellig.
Sanne
vestigingsmanager
Marila Sims

Marila
administratief medewerker
Rob Seveke

Rob
directeur (ad interim)
Karin Hasenaar

Karin
hr
Wilfried 'Michael Scott' van Oostrom

De big boss van Amsterdam en Schiphol die overal en nergens is. Staat altijd klaar om je op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen. Met zijn sterke wil en goeie dosis gezelligheid weet hij er wel altijd een feestje van te maken, het liefst met een stukje taart erbij.
Wilfried
regiomanager
Olaf de Jong

Olaf
loonadministrateur
Arjan Muthert

Arjan
marketing en ontwikkeling
Robert Kuiper

Robert
directeur