Medewerkers

Medewerkers

Emma
junior intercedent
Carlos 'Psycholoco' Snoek

Mijn soortgenoot, die zichzelf tot organize- en plan-specialist heeft omgetoverd. Zijn introductie van To-doist redt werklevens, anders zou iedereen nu waarschijnlijk nog steeds zwemmen in een zee van onduidelijkheid. Naast het verbeteren van werkprocessen en zijn functie als Manager Recruitment voegt hij ook luchtigheid toe aan ons team. Door zijn grapjes en interessante weetjes creëert hij interessante gesprekken op de werkvloer. Tot slot stimuleert hij collega's om met ideeën te komen en biedt hij veel ruimte voor ontwikkeling.
Carlos
intercedent
Floortje 'TheStar' van der Ster

Zorgt voor leven in de brouwerij. Zij weet ook op stressvolle momenten de sfeer te verlichten. Als er iemand is die weet hoe je balans kan aanbrengen tussen werk en lol is het Floortje.
Floortje
senior intercedent
Jelka 'Rust' de Wit

Lieve Jelka, onze zen yoga coach. Houd je even in balans als je het dreigt te verliezen, en bied altijd een luisterend oor als je dat even nodig hebt. Als je hulp nodig hebt staat ze altijd voor je klaar en niks is haar te gek.
Jelka
intercedent
Merel 'Gus' Tames

Geef ik de medaille voor meest betrokken en sociale poolmanager. Merel zorgt voor het kopje koffie voordat Carlos de deur uitvliegt, maar zal ook altijd integer en met oog en oor voor uitzendkrachten handelen, bij haar wil je in de pool!
Merel
intercedent
Nina 'Prima Donna' Adamo

Bam bam bam! Nina heeft ondernemersgenen, ze weet van aanpakken en organiseren.
Nina
intercedent
Paul 'Big Digg' van Diggele

Van London Calling tot het bellen van nieuwe kandidaten. Overdag is hij recruiter, maar 's nachts (en in het weekend) speelt ie volle zalen plat!
Paul
intercedent
Sophie Huijzer

Sophie
recruiter
Valerie 'Spring in 't veld' Noorda

Met haar enthousiasme en creativiteit denkt zij buiten de gebaande paden en is zij een echte go-getter binnen het recruitment team! Disclaimer: ze-niest-als-een-olifant-maar-heeft-de-concentratieboog-van-een-garnaal!
Valerie
recruiter
Rogier 'Rûstaaaagh' Daenen

Een sublieme manager die altijd voor zijn team klaar staat en heel goed is in het beheren van agenda's (ook die van jou!). Hij houd het overzicht als jij even een chaotisch momentje hebt. Naast dat hij een goede en mensgerichte manager is, kan hij ook goed levelen. Meer een mede-collega, dan manager. Tijdens het WK Voetbal werd er bijvoorbeeld naar Nederland gekeken met een biertje of wijntje naast de laptop.
Rogier
vestigingsmanager
Frederique
intercedent
Kenneth
intercedent
Quinty Dolron

Ondanks dat Quinty haar bureau altijd een rommeltje is en ze de concentratie van een goudvis heeft, houdt ze altijd het overzicht in haar chaos. Ze is lekker druk en altijd aanwezig met Quinty hoef je je nooit te vervelen
Quinty
intercedent
Shiraiza Rostamkhan

Shiraiza heeft nooit eten mee voor de lunch en probeert altijd iedereen over te halen om slecht met haar mee te eten. Ze heeft een cola verslaving en gebruik overal ketchup bij. Ze lust dan weer geen pannenkoeken, oliebollen, poffertjes, Macdonalds saus enzovoort. Raar toch!
Shiraiza
intercedent
Sanne Wendt

Sanne is een echte 'probleemoplosser' blijft rustig en denkt out of the box. Je kunt bij haar terecht met al je vragen, waar ze op de meeste wel antwoord heeft. Wat maakt Sanne een uitstekende manager? Ze heeft geduld en legt graag dingen goed uit en kijkt waar je sterke punten liggen. Ze haalt jou uit je comfortzone door jou ook zelf aan het denken te zetten.
Sanne
vestigingsmanager
Marila Sims

Marila
administratief medewerker
Rob Seveke

Rob
directeur (ad interim)
Karin Hasenaar

Karin
hr
Wilfried 'Michael Scott' van Oostrom

De big boss van Amsterdam en Schiphol die overal en nergens is. Staat altijd klaar om je op de hoogte te stellen van de nieuwste ontwikkelingen. Met zijn sterke wil en goeie dosis gezelligheid weet hij er wel altijd een feestje van te maken, het liefst met een stukje taart erbij.
Wilfried
regiomanager
Olaf de Jong

Olaf
loonadministrateur
Arjan Muthert

Arjan
marketing en ontwikkeling
Robert Kuiper

Robert
directeur