Medewerkers

Medewerkers

Carlos

Emma
junior intercedent
Iris
personeelsplanner
Rob
manager recruitment
Floortje 'TheStar' van der Ster

Zorgt voor leven in de brouwerij. Zij weet ook op stressvolle momenten de sfeer te verlichten. Als er iemand is die weet hoe je balans kan aanbrengen tussen werk en lol is het Floortje.
Floortje
senior intercedent
Merel 'Gus' Tames

Als er iemand een leuke entrance kan maken is het Merel. Met haar theaterwetenschappen op zak weet ze er een gezellige boel van te maken, zelfs als het een tikkeltje dramatisch is. Ze is de allemans vriend die met iedereen een praatje kan maken en gaat de volle 100% voor alles wat ze doet.
Merel
intercedent
Nina 'Prima Donna' Adamo

Bam bam bam! Nina heeft ondernemersgenen, ze weet van aanpakken en organiseren.
Nina
intercedent
Rogier 'Rûstaaaagh' Daenen

Een sublieme manager die altijd voor zijn team klaar staat en heel goed is in het beheren van agenda's (ook die van jou!). Hij houd het overzicht als jij even een chaotisch momentje hebt. Naast dat hij een goede en mensgerichte manager is, kan hij ook goed levelen. Meer een mede-collega, dan manager. Tijdens het WK Voetbal werd er bijvoorbeeld naar Nederland gekeken met een biertje of wijntje naast de laptop.
Rogier
vestigingsmanager
Emma
intercedent
Frederique
intercedent
Kenneth
intercedent
Quinty Dolron

Quinty is een echte fitnessfreak en wilt graag iets in de bodybuilding doen, toch heeft ze ook de titel miss Burger King gekregen. De combinatie van een bodybuilder en miss Burger King gaat natuurlijk niet samen. Quinty moet nog even nadenken welke titel ze in de toekomst wilt behouden.
Quinty
intercedent
Shiraiza Rostamkhan

Shiraiza heeft nooit eten mee voor de lunch en probeert altijd iedereen over te halen om slecht met haar mee te eten. Ze heeft een cola verslaving en gebruik overal ketchup bij. Ze lust dan weer geen pannenkoeken, oliebollen, poffertjes, Macdonalds saus enzovoort. Raar toch!
Shiraiza
intercedent
Sanne Wendt

De verbindende factor van de groep, die zorgt voor samenhorigheid en begrip. Dit doet ze op een vrolijke manier, met wel af en toe een serieuze touch. Zorg er wel voor dat ze haar '4 uurtje' krijgt, anders wordt ze iets minder gezellig.
Sanne
vestigingsmanager
Marila Sims

Marila
administratief medewerker
Rob Seveke

Rob
directeur (ad interim)
Karin Hasenaar

Karin
hr
Wilfried 'Michael Scott' van Oostrom

Werkt bijna net zo lang voor de werkstudent als onze jongste medewerker oud is. Een bak vol kennis, die hij zeer uitgebreid met je zal delen!
Wilfried
regiomanager
Olaf de Jong

Olaf
loonadministrateur
Arjan Muthert

Arjan
marketing en ontwikkeling
Robert Kuiper

Robert
directeur