10x Vernuftige sleutelhangers

Ben jij er zo een die altijd sleutels kwijt raakt? Liggen ze tussen de bank of onder een mat geschoven, kortom zijn ze niet handig vindbaar? Wij indexeren een paar handige sleutelhangers die je sleutels op een leuke manier bij elkaar houden.
1. UV detector
Direct geld controleren op "echtheid" met deze gadget sleutelhanger met UV licht. Word geleverd in een blisterverpakking inclusief batterijen.

UV detector

2 Waterrat
Met de 'waterbuoy' kan je alles onder 1 kilo wat te water raakt, redden. Hang em aan je sleutelbos, val je in het water dan zullen ze boven komen drijven.

Waterrat 

3 Groene sleutels
Wat de tamagotichi deed voor electronische huisdieren, doen petplants voor de mensen zonder groene vingers. Deze miniatuur (echte) plantjes hang je aan je sleutelbos en je hoeft er amper naar om te kijken. Geef soms water en leg in de zon op je kantoorplek en je kan tijden genieten van je bonsai in het klein.

Groene sleutels 

4 Lucht happen
Ken je dat van de film? Iemand heeft een ingeklapte long en de redder van het verhaal steekt vervolgens heldhaftig een balpen tussen de ribben van het slachtoffer. Maar in het "echie" laten we dat natuurlijk liever over aan de professionals. Als het even kan met een wat beter hulpmiddel. De Lifestat is een handig tooltje voor zulke noodsituaties en wordt alleen uitgegeven aan medisch personeel en artsen. En: hij hangt altijd in bereik aan je sleutelhanger. Leuk voor medisch studenten!

Lucht happen 

5 Zonnig hangertje
Met deze Eco Charger kun je je telefoon, camera, Psp en andere gadgets opladen, waar en wanneer je maar wilt. Dus of je nou op reis bent of je zit op werk en er is een stroomstoring, je bent verzekerd van een werkende gadget. Deze Solar Eco Charger geeft je telefoon zo'n 15-25 minuten gebruikstijd.
Zonnig hangertje

6 Sleutels terugfluiten
Wil je je sleutel vinden maar weet je niet of ze nu tussen de bank gevallen zijn of in je jaszak zitten? Met de keyringer vind je ze altijd terug. https://www.keyringer.com

Sleutels terugfluiten 

7 Eerste hulp bij de hand
Ok, ok: voor echte ongelukken kom je met dit simpele kitje niet weg, maar voor kleine wondjes is dit mini ehbo doosje op zakformaat ideaal. 10-delig inclusief pleisters en alcohol doekjes in PP design doosje met sleutelhanger.

Eerste hulp bij de hand  

8. Sleutelen voor 2
Met deze tweezijdige sleutelhanger kun je je sleutelbos in twee verdelen: 1 groep voor je huissleutels en 1 groep voor je werk. 
Sleutelen voor 2

9. Cash stash
Kom je soms geld tekort maar heb je geen tijd om te pinnen? Gebruik deze sleutelhanger waar je een kleine voorraad papiergeld in verstopt. Raak je ook nog eens je sleutels vaak kwijt, dan kom je natuurlijk in een vicueuze cirkel terecht. Liever niet gebruiken dan!

Cash stash 

10 De sleutelhanger die alles kan
Er zijn maar weinig sleutel hangers veelzijdig. De een heeft een geinig lampje, de ander een usb stick. Maar deze heeft wel erg veel: een afstandbediening, flesopener en een zaklampje in 1!
De sleutelhanger die alles kan 

Wist je overigens dat de huissleutel in de toekomst mogelijk overbodig wordt? Zo heeft apple al een patent aangevraagd voor een applicatie waarbij de iPhone wordt gebruikt als een soort combinatieslot.
Deel deze pagina
vind op onderwerp