020-6228555 | 020-4067970

Detacheren

Met detacheren neemt u via ons voor een langere tijd (>3 maanden) personeel in dienst. De detachant gaat met een detacheringscontract bij u aan de slag voor een van te voren afgesproken termijn.

Het is aantrekkelijk om te kiezen voor detacheren als u voor een bepaalde periode extra werk heeft of op zoek bent naar personeel dat schaars is.

U bespaart met detacheren tijd. De volledige werving en selectie nemen wij voor onze rekening, inclusief de administratie. Ook staat kwaliteit voorop. Bij detachering gaat het vaak om vakspecialisten uit uw vakgebied. 

Stappenplan detachering
Stap 1: Kandidaatprofiel
Stap 2: Werving en selectie  
Stap 3: Gesprekken 
Stap 4: Afronding en nazorg

Stap 1: Kandidaatprofiel
U geeft ons een profiel van de geschikte kandidaat. Op basis van uw wensen gaat een van onze intercedenten, uw vaste contact persoon, op zoek naar de perfecte match. 

Stap 2: Werving en selectie
De vacature zetten we uit op onze website en sociale mediakanalen. Ook via verschillende kanalen als (gespecialiseerde) vacaturesites. Na een uitgebreide selectieprocedure gaan wij met de meest geschikte kandidaten in gesprek. Ook kan het zijn dat de geschikte kandidaat direct aan u wordt voorgesteld.

Stap 3: Gesprekken
U voert gesprekken met de kandidaten. U kunt ervoor kiezen om dit alleen te doen of samen met uw contactpersoon.  Na de gesprekken laat u weten of de geschikte kandidaat er tussen zit. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u in dienst neemt. 

Stap 4: Afronding en nazorg  
Uw kandidaat is gevonden: er is een match. Wij maken het contract in orde.  De kandidaat gaat voor u aan de slag. Tijdens de opdracht van de detachant kunt u bij vragen of problemen uiteraard bij ons terecht.

Verstuur dit formulier voor meer informatie over detacheren!

Uitzenden

Met uitzenden neemt u via ons personeel in dienst. Dit betekent dat wij fungeren als werkgever.

Uitzendmedewerkers gaan met ons de arbeidsovereenkomst aan. Wij dragen zorg voor de betaling van het loon, alle personeelskosten inclusief administratieve rompslomp, verzuim en verzuimbegeleiding.

Werving & Selectie

Tijdens ons werving & selectieproces zoekt één van onze intercedenten, tevens uw vaste contactpersoon, naar een geschikte kandidaat voor uw vacature.

Wij ontzorgen dit traject van A tot en met Z. U bespaart als opdrachtgever veel tijd en kunt de focus houden op uw core business.

Flexpool

Met een flexpool beschikt u over een groep gemotiveerde flexwerkers.

Een flexpool is de ideale manier om in- en uitstroom te managen, op structurele wijze snel personeelstekorten aan te vullen en klaar te staan om piekdrukte op te vangen.