Esther Molenwijk – Dutch Harvest, hennep infusion

Esther Molenwijk – Dutch Harvest, hennep infusion

Als duurzaamheidsadviseur maakte Esther Molenwijk zich hard voor het gebruik van lokale producten en duurzame grondstoffen. Toen zij steeds vaker in aanraking kwam met hennep raakte zij onder de indruk van de mogelijkheden van deze plant.Het is alweer zes jaar geleden dat Esther begeesterd raakte en een campagne startte over de herontdekking van de kracht van hennep en die in te zetten voor een duurzame en gezonde samenleving. Hieruit is Dutch Harvest ontstaan met biologische, natuurlijke Hemp Tea in vier smaken. In gesprek met Esther is haar bevlogenheid voelbaar, lees je mee? Lees verder
Tamara Vasiljevic – Heaven4

Tamara Vasiljevic – Heaven4

Nu nog verborgen in de Gym in Amsterdam-Oost vind je de beste en fijnste schoonheidssalon: Heaven4. Vijf jaar geleden, november 2015, is Tamara Vasiljevic voor zichzelf begonnen nadat ze een aantal jaar als schoonheidsspecialiste in Spa Wellness Zuiver gewerkt had. Tamara is goud. Lees het interview over hoe zij haar onderneming tot bloei heeft laten komen. Lees verder
Jonathan Morrison - WasteBoards

Jonathan Morrison - WasteBoards

Uit de begrippen recycling, plastic zwerfafval en duurzaamheid is het innovatieve idee ontstaan om van kunststof doppen een uniek skateboard te maken, de zogenaamde ‘WasteBoards’. Ondernemer Jonathan Morrison licht zijn idee in de serie ‘Eigen Baas’ van de Werkstudent toe. Lees verder
Fer Kok– Bierbrouwerij De Prael

Fer Kok– Bierbrouwerij De Prael

Wat zou bier zijn zonder goed gezelschap of een goed gesprek? Het één kan je niet los zien van het ander. Hoe de liefde voor het brouwen van bier gecombineerd wordt met het werken met mensen waar de arbeidsmarkt niet toereikend voor is, legt Fer Kok, oprichter van bierbrouwerij De Prael, in dit interview uit. Lees verder
Charlotte Heine - Potverdorie!

Charlotte Heine - Potverdorie!

Vier fruitspreads met kruiden en één chutney in een glazen pot met vrolijke, gekleurde etiketten is het resultaat van vijf jaar met hart en ziel werken. Werken met een ideaal: Voedsel mag om uiterlijke redenen niet tot afval degraderen. Charlotte Heine over haar bezieling van buitengewoon fruit en groente. Lees verder