Uitzenden

Uitzenden

Met uitzenden neemt u via ons personeel in dienst. Dit betekent dat wij fungeren als werkgever.
Uitzendmedewerkers gaan met ons de arbeidsovereenkomst aan. Wij dragen zorg voor de betaling van het loon, alle personeelskosten inclusief administratieve rompslomp, verzuim en verzuimbegeleiding.


Uitzenden is een manier om te voorzien in de opvang van (tijdelijke) personeelstekorten. Dit kan voor u een uitkomst zijn in geval van ziekte, verlof, pieken of seizoensgebonden werk. Een groot voordeel van uitzenden is de flexibiliteit op uw werkvloer. U bepaalt zelf wanneer een uitzendkracht wordt ingezet. Ook betaalt u pas als de uitzendkracht daadwerkelijk bij u aan de slag is gegaan.  

Stappenplan uitzenden 
Stap 1: Aanvraag
Stap 2: Offerte 
Stap 3: Zoektocht kandidaat 
Stap 4: Match 

Stap 1: Aanvraag
U geeft ons een omschrijving van de functie, functie-eisen, werktijden, arbeidsduur, werkzaamheid, arbeidsplaats, arbeidsomstandigheden en de beoogde looptijd van de opdracht. 

Stap 2: Offerte 
Wij stellen voor u de offerte op. Bij goedkeuring start onze zoektocht naar de geschikte kandidaat. 

Stap 3: Zoektocht kandidaat 
De vacature zetten we uit op onze website en via verschillende kanalen als (gespecialiseerde) vacaturesites. Ook kijken we binnen ons eigen bestand naar een eventuele kandidaat voor uw vacature. Met de sollicitanten en/of gevonden kandidaten voeren wij de sollicitatiegesprekken. 

Stap 4: Match 
De geschikte kandidaat is gevonden: er is een match. In deze laatste stap leggen we alles vast voor u vast en maken we afspraken. Daarnaast bespreken we samen met u het tarief voor de in te lenen uitzendmedewerker. Vanaf nu kan de uitzendmedewerker voor u aan de slag.

Vind op onderwerp