5 Tips voor een bijbaan in de buitenlucht

5 Tips voor een bijbaan in de buitenlucht
In de winter is het te glad, in de herfst meestal een dorre en natte bende, maar in de lente en de zomer zijn de omstandigheden er ideaal voor: we hebben het over een bijbaan waarbij je veel buiten kan werken. Dit zijn de top 5 bijbanen waar je en van de zon kan genieten, en tegelijkertijd geld kan verdienen! 1. Horecawerk

Horecawerk is ideaal als je een bijbaan zoekt in de frisse buitenlucht. Als het mooi weer is, kom je veel buiten bij een terras en regent het, dan schuilen jij en je gasten lekker binnen. Op festivalevents kun je zeker volop van de zon genieten, maar ook veilig schuilen onder een overkapping als de regen los barst. Kortom, een echte buiten bijbaan!


2. Enqueteur

Als enqueteur is jouw rol om onderzoek te doen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan verkeerstellingen, waarbij je buiten het voorbijgaande verkeer moet monitoren. Een heerlijke bijbaan want het is geen zwaar werk en je kunt vaak ook van het zonnetje genieten. Op dit moment hebben we geen onderzoekswerk, maar kijk vooral regelmatig bij onze vacatures want er komen vaak nieuwe bijbanen bij.3. Straatcoach

Ben jij iemand die mensen streng durft aan te spreken op gedrag, sta je stevig in je schoenen en heb je je beveiligersdiploma (of bereid om deze te behalen)? Dan is straatcoach de ideale (bij)baan waarbij je veel kan genieten van de buitenlucht.


4. Promotiewerk

Ben jij goed in verkopen en wil je werken in een gezellig promotieteam? Dan is deze bijbaan ideaal om tijdens de vakantieperiode zonnestralen op te pikken en tegelijkertijd geld te verdienen!


5. Flexibel

Als je het liefst buiten zit in plaats van binnen, is het ook een idee om een flexibel bijbaantje voor de ochtend of avonduren te zoeken. Je kunt dan op het heetst van de dag lekker in het park liggen en optimaal genieten van de zomer! Bekijk hier het vacatureaanbod waar iedere bijbaan of parttime baan op te vinden is.


Geniet van het mooie weer en vergeet niet te smeren :)

Vind op onderwerp