Wil jij ook betaald worden om naar de dikste Festivals te gaan?

Wordt festivalmedewerker! Lees verder

7 Tips voor personeelsuitjes

7 Tips voor personeelsuitjes

Als werkgever wilt u graag zo nu en dan voor uw personeel een uitje organiseren. Om een beetje teambuilding te stimuleren, voor de ontspanning en natuurlijk ook omdat het leuk is. Maar een hutje op de hei of een dagje op het land bij boer Piet spreekt niet iedereen aan. Lastig, een personeelsuitje organiseren wat iedereen aanspreekt. Heeft u inspiratie nodig voor een leuk personeelsfeest of uitje? Lees hier de7 tips voor personeelsuitjes van De Werkstudent.

1. Moordend tempo
Wilt u chanteren als maffioos, een geheimzinnige moord ontrafelen of een spetterende soap in elkaar draaien? Een diner met thema biedt verschillende mogelijkheden om aan tafel met je collega’s een spannend en intrigerend spel te spelen. Meer info? Kijk hier:
https://www.theaterdiner.org

https://www.moordavond.nl/

2. Foortreffelijk
De Koningin Emma - een boot die plaats biedt aan maximaal 100 personen - brengt u in 5-15 minuten naar het Forteiland. Daar begint de zogenaamde ‘fort experience.’ Dat kan van alles inhouden: een historische tocht door een labyrint (mensen met claustrofobie opgepast) tot een actieve middag met o.a. abseilen en boogschieten. En dat alles op een bijzonder historisch Fort in IJmuiden. Lees hier meer:
https://www.forteiland-adventure.nl

3. Muurbloempje
Maar weinig van uw medewerkers zullen zelf in aanraking geweest zijn met Graffiti, behalve dan het zien ervan. Toch kan graffiti erg goed dienen om een bedrijfsmuur op te fleuren of een mooi doek te maken. Een middagje met spuitbus in handen levert bijzondere creaties op. Informeer hier:
https://www.graffitinetwerk.nl/

https://www.graffitiworkshops.nl/

4. Blast from the past

Wel eens op een solex gezeten of in een oer-Hollandse Daf?
Dit is uw kans om eens nostalgisch te doen met uw personeel. MiFaSoleX organiseert, 52 weken per jaar, toertochten op de 45 jaar oude authentieke solex of neemt u terug naar de jaren 60 met de oer-Hollandse DAF33 voor een ritje met uw voltallige team. Informeer hier:
https://www.mifasolex.nl/

5. Toondove collega’s

Pop ’N Poll is een muzikaal spelprogramma vol herkenbare hits en geinige openbaringen. En volledig op maat gemaakt: van de vragenlijst tot de menukaart wordt alles in overleg met de klant samengesteld. Op de website: ‘Wie Pop ’N Poll wil winnen, moet zowel de grote popartiesten als de eigen collega’s goed kennen. En of je nou wint of niet; door dit spel kom je sowieso meer van hen te weten. Bereid je voor op grote feesthits en grappige onthullingen.’
https://www.pop-n-poll.nl

6. Pyromaan personeel
De GPS tochten en weekend survivals zullen u misschien een beetje de keel uit hangen na veel zoektochten voor een geschikt personeelsuitje, maar deze ‘Brandweer survival’ is toch weer een hele andere en unieke variant daarop. We kunnen u deze daarom niet onthouden. Leren om met uw team een echte brand te blussen, dat kan nog eens goed van pas komen in de praktijk! Meer over de mogelijkheden:
https://www.brandweersurvival.nl/

7. Zandhappen
In Gelderland maakt organisatiebureau Omnivents gebruik van een van de grootste oudoor sports terreinen, WaterGoed. Voor een actiefen sportief uitjekun u hier uw hart ophalen: paintball, quad racen, afsluitend met een grote BBQ, er is van alles mogelijk. Ga naar www.zandhappen.nl.

Andere ideeën: denkt u ook eens aan duurzame personeelsuitjes of een dag als vrijwilliger. Wellicht niet voor de hand liggend, maar de moeite waard om te onderzoeken!

Wilt u zelf uw ideeën en ervaringen over personeelsuitjes met ons delen? Stuur deze dan naar: webmaster@werkstudent.nl!

Vind op onderwerp

OFFERTE PERSONEEL WERKSFEER HR PLAATS VACATURE >