Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Je kan aan de slag op de volgende gebieden:
beveiliging schiphol festivals ARTIS amsterdam administratief alle vacatures

De nieuwste vacatures en bijbanen

Heb jij passie voor koffie en is hospitality jouw talent! Lees snel verder en word onze nieuwe barista.
Heb jij passie voor koffie en is hospitality jouw talent! Lees snel verder en word onze nieuwe barista.
Wil jij werkervaring opdoen bij een HR afdeling, en zoek jij een uitdagende tijdelijke functie? Lees dan snel verder!
Ben jij op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober beschikbaar? Én wil jij achter de bar werken in Ziggo Dome tijdens Amsterdam Dance Event? Lees dan verder.
Ben jij vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober beschikbaar? Én wil jij achter de bar werken in de Ziggo Dome? Lees dan verder!

De Werkstudent

De Werkstudent is sinds 1966 actief op de markt van arbeidsbemiddeling. De Werkstudent bemiddelt zowel voor kort als langdurende opdrachten. Onze missie is 'Menselijk blijven in arbeidsbemiddeling'.

In onze visie bemiddelen we tussen mensen: opdrachtgevers en (potentiële) medewerkers en spelen we een rol in het managen van hun verwachtingen van elkaar. De Werkstudent maakt gebruik van innovatieve technologiën voor werving & selectie, in planning, roostering en verwerking van gewerkte uren en facturatie maar onderhoudt persoonlijk contact met opdrachtgevers en medewerkers zodat de menselijke maat behouden blijft.

De Werkstudent gaat uit van goed werkgeverschap met een wederzijdse respectvolle omgang met elkaar én een transparante communicatie. Dit zorgt voor duidelijkheid over en weer.

Tips en blogs

5x podcast aanraders om slimmer te werken

Luister jij wel eens naar een podcast? Tegenwoordig zijn er verschillende soorten podcasts waar je naar kunt luisteren. Zo zijn er podcasts die jou tips en inspiratie geven hoe je slimmer kunt werken. In deze blog zetten wij vijf podcasts voor jou op een rijtje.
Ben jij een echte koffieliefhebber? Dan kun je terecht bij Coffee Shots in Amsterdam. Hier krijg je waar voor je geld én tegelijkertijd profiteren koffieboeren er ook van.
Wat voor werkzaamheden doet een evenementen medewerker? Én waar kun je als evenementen medewerker ingezet worden? 
Bij vanPlestik weten ze wel raad met plastic afval. Oprichters Sam & Nout gebruiken dit als grondstof voor hun eigen 3D printer waar ze mooie producten mee maken. 
Zit jouw vakantie er weer op? Én heb je moeite met opstarten? 
Sanne Cornelissen is het gezicht achter Fé Atelier en heeft maar liefst twee bedrijven opgericht waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat: Facemasks.Amsterdam en First Adventures. 
Hoe ziet jouw werkplek eruit? Opgeruimd of is het één grote chaos? Heb je dan wel eens gehoord van de 5S-methode? 
*Foto is gemaakt door Eva Plevier. Reflower is opgericht door Ellyne Bierman en is dé duurzame bloemenbieb van Amsterdam.