Afstuderen: je afstudeeropdracht/scriptie bij De Werkstudent!

Zoekt je een interessante afstudeeropdracht/afstudeerstage bij De Werkstudent voor na je studie? Wil je niet afstuderen zonder zeker te zijn van een goede plek bij een interessant bedrijf? Zoekt je een interessante afstudeeropdracht/afstudeerstage bij De Werkstudent voor na je studie? Wil je niet afstuderen zonder zeker te zijn van een goede plek bij een interessant bedrijf?

Dan ben je aan het juiste adres. De Werkstudent kan je voorzien in een interessante afstudeeropdracht voor je scriptie. Doorgaans start deze afstudeerperiode rond januari/februari en augustus/september. Toch kan de afstudeeropdracht ook op meerdere momenten beginnen in het jaar.

De Werkstudent verzorgt plekken voor studenten die willen afstuderen bij organisaties van het MKB tot het multinational. De mogelijkheden zijn erg divers. Ga jij afstuderen en ben je op zoek naar een leuke opdracht?

Ga direct naar https://www.werkstudent.nl/vacatures/ en kijk bij ‘projecten.’

Nieuwste vacatures

Bezoekersmedewerker theater

Als Bezoekersmedewerker theater zorg je ervoor dat theaterbezoekers een onvergetelijke avond krijgen. Houd jij van teamwork en woon jij in Amsterdam? Solliciteer dan op deze leuke en flexibele (avond)bijbaan. Wij zoeken meerdere mensen voor de functie Bezoekersmedewerker, dus tip gerust jouw vriend of vriendin!

Bezoekersmedewerker theater

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in Amsterdam en lijkt het je leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden? Lees dan snel verder!

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

(Financieel) administratief medewerker

Data en cijfertjes ordenen, inboeken en verwerken. Is dit iets wat jij goed kunt en zoek je een leuke administratieve functie? Lees dan snel verder!

(Financieel) administratief medewerker

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol