Bekijk het van de zonnige kant: 6 unieke zonnebril exemplaren

Bekijk het van de zonnige kant: 6 unieke zonnebril exemplaren

Het zonnetje breekt voorzichtig door en dat betekent één ding: je mag weer gespot worden met zonnebril. Wordt het een Ray Bannetje of een goedkoop exemplaar van de toeristenshop? Laat je inspireren door deze 6 unieke sunblockers.

1. Schots en scheef

Deze unieke zonnebril komt af van het merk Cazal en heeft modelnummer 858. Met de asymmetrische vormen en blauw getinte glazen is deze unieke bril een geliefd en veel verkocht product. Helaas zul je ‘em niet op veel andere plekken tegenkomen, omdat deze ultra schaars is en bovendien een slordige 1400 dollars kost. https://www.kingsofpast.com/images/Cazal-858-254-Side-R.jpg

2. Haken en ogen
Deze zonnebril heeft een ketting in de stijl van je oma, maar dan leuk. De ketting kan op allerlei manieren gedragen worden en wordt vooral veel gedragen door celebs. Merk: A-morir. Schade: 250 dollar.
zonnebril haken en ogen


3. Censuurbril
Een ding is zeker: met deze bril zul je zeker niet gezien worden. Althans, niet je ogen. Voor al je partypics op facebook waar je liever niet op herkend wil worden.
zonnebril censuur

Hier te koop: https://www.stupidiotic.com/information.php?info_id=14

4. Luxaflex effect
Deze zogenaamde ‘shutter shades’ zijn als snds 1980 een hit. Echt tegen de zon beschermen zullen ze niet, want er zitten geen glazen in. Welk extra leuk voor Koninginnedag als je ze in het oranje kunt vinden.

zonnebril luxaflex https://www.shutter-shades.nl/

5. Plakken naar eigen inzicht
Je zonnebril op wegwerpformaat: je kunt deze overal plakken, op je gezicht, op je kleding, als sticker, het maakt niet echt uit. Het zal alleen niet prettig aanvoelen als je door de zon verband bent.
zonnebril plakken
https://www.trenddelacreme.com/2009/02/stick-to-your-glasses.html

Vind op onderwerp