Bijbaan en studentenwerk in Amsterdam

Bijbaan en studentenwerk in Amsterdam

Werken in Amsterdam? Wij hebben voor iedere student diverse vacatures in Amsterdam waar je direct op kunt solliciteren. Bij De Werkstudent vind je gegarandeerd werk wat bij je past!

De ideale bijbaan in Amsterdam.

Amsterdam is nog steeds één van de populairste studentensteden van Nederland. Naast je studie moet je natuurlijk bijverdienen. Voor echt studentenwerk wat flexibel blijft zonder al te veel verplichtingen ben je bij De Werkstudent aan het goede adres. 

Wil je graag op een flexibele manier verdienen, maar ook jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden de leukste bijbanen in en rond Amsterdam. Schrijf je direct bij ons in of kijk direct bij onze vacatures naar geschikt studentenwerk.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen, dus bel direct of meld je aan via ons open sollicitatieformulier. Graag komen we met jou in contact om samen naar de best passende bijbaan te komen of het beste studentenwerk voor jou te vinden. 

Hoe vind ik een bijbaan in Amsterdam?

Op https://www.werkstudent.nl/vacaturesearch/bijbaan vind je een overzicht van al onze bijbanen in Amsterdam. Veel van onze vacatures zijn niet alleen bijbanen maar ook 'vaste' banen voor langere tijd. We hebben diverse bijbanen in verschillende vakgebieden en branches door heel Amsterdam. Een bijbaan als studentenwerk, als klus of met een vast karakter. Voor ieder wat wils.

Wat voor werktijden krijg ik met een bijbaan in Amsterdam?

Bijbanen als werkstudent In Amsterdam zijn voor overdag, in de avond, het weekend of tijdens je vakantie. Onze bijbanen kan je vaak combineren met anderen waardoor je zelf kan kiezen of je wel of niet tijdens een tentamenweek werkt. Het wisselen van diensten in je bijbaan is altijd in overleg mogelijk.

Wordt een bijbaan in Amsterdam goed betaald?

De bijbanen van De Werkstudent in Amsterdam zijn goed betaald. Lekker bijverdienen naast je studie of je bestaan als zzp'r. Het kan beide bij de Werkstudent. Het loon wordt bepaald op basis van de functievereisten en de mate van ervaring die nodig is voor een leuke bijbaan in Amsterdam. Alle bijbanen zitten natuurlijk op of boven het minimumloon

Welk type bijbaan is er in Amsterdam?

In Amsterdam, en dus ook bij De Werkstudent, is er elk type bijbaan beschikbaar. Kijk op deze pagina voor onze bijbanen, vaste banen en openstaande vacatures. Wil je eerst meer weten over onze bijbanen in Amsterdam of heb je andere vragen? Neem direct contact met ons op en onze recruiters voorzien je van alle informatie die je nodig hebt voor elk type bijbaan in Amsterdam.

Vind op onderwerp