Vacature Horeca medewerker

Heb jij ervaring in de horeca en ben je op zoek naar parttime werk? Lees verder

Bijbaan goed voor carrière

Bijbaan goed voor carrière
Niet alleen werken als uitzendkracht heeft zijn voordelen, ook een bijbaan naast je studie is goed voor je CV. Belangrijk daarbij is wel dat het raakvlak heeft met je toekomstige carrière en studierichting. Het echte studentenwerk is goed voor je zelfstandigheid, sociale vaardigheden en voor het uitbreiden van je netwerk.
Houd jij van structuur, ben jij integer en administratief en communicatief sterk? Administratief medewerker personeelsscreening

Achter de schermen werken bij één van Europa"s grootste luchthavens? Dat kan in de functie van bagagemedewerker - chauffeur op Schiphol Airport!Bagagemedewerker met rijbewijs!
Daarnaast getuigt veel studentenwerk ook van bepaalde andere belangrijke vaardigheden, zoals een commerciële instelling, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en flexibiliteit. Als je bijvoorbeeld een commerciële studie doet en je doet studentenwerk als winkelbediende, kun je in je CV aantonen dat je kunt luisteren naar de klant en waarde hecht aan goede service. Zo heb je toch nog relevante werkervaring, ook al ben je net afgestudeerd.

Wanneer je een bijbaan zoekt, let dan goed op de volgende punten: ontwikkel ik bepaalde vaardigheden die wel eens van pas kunnen komen bij mijn toekomstige loopbaan? Kan ik flexibel werken in combinatie met mijn studie en sociale leven? Spreekt het werk me aan en verdien ik voldoende? Als je op deze antwoorden positief kan antwoorden is een bijbaan voor jou uitstekend te doen!

Bij de Werkstudent hebben we veel flexibel studentenwerk, kijk hier eens voor ons aanbod.

Vind op onderwerp