Bijbaan Schiphol

Bijbaan Schiphol
Studeren is prijzig. Je hebt veel kosten aan het collegegeld, je boeken, de kamerhuur en natuurlijk moet je maag gevuld blijven. Vaak kun je niet zonder een bijbaantje. Heb jij geen zin in saai werk achter de kassa in de supermarkt? Zoek jij iets met uitdaging en afwisseling? Overweeg dan eens een bijbaan op Schiphol. Hiervoor kun je terecht bij Uitzendburo De Werkstudent. Wij bieden regelmatig vacatures voor een leuke bijbaan op de Nederlandse luchthaven.
Zoek jij een interessante bijbaan, die goed staat op je CV? Een functie die veel van je eist, maar waar je ook veel voor terug krijgt?

Overweeg dan eens een bijbaan op Schiphol. Hiervoor ben je bij Uitzendburo De Werkstudent aan het juiste adres. In onze vacaturebank staan regelmatig interessante banen op de Nederlandse luchthaven. Van schoonmaakwerk tot beveiligingswerk. En van klantenservicewerk tot administratief werk. Ongetwijfeld zit er een geschikte baan voor jou tussen. Zoek jij een baan op Schiphol? Dan kun je aankloppen bij Uitzendburo De Werkstudent. Wacht niet langer, maar bekijk vandaag nog onze vacaturebank. En meld je aan.

Vind op onderwerp