Bijbaan Student

Bijbaan Student

Tijdens je studie doe je meer dan alleen studeren. Natuurlijk wil je ook lol trappen en van het leven genieten. Een avondje uit is helaas niet goedkoop. Zeker wanneer je er modieus uit wilt zien, is een gevulde portemonnee geen overbodige luxe. Bovendien kost je studie ook een paar centen. Daarom is een bijbaan voor bijna iedere student een must. Maar hoe kom je aan leuk werk, dat ook nog eens goed op je CV staat? Dat is heel eenvoudig. Daarvoor kun je terecht bij Uitzendburo De Werkstudent.

Uitzendburo De Werkstudent biedt een interessante bijbaan voor iedere student. Wij zetten ons in om jou te matchen met een bedrijf dat bij je past. Zoek je werk dat aansluit bij je studie? Of ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zoek je een bijbaan? En ben je student? Schrijf je dan in bij Uitzendburo De Werkstudent. Dit doe je eenvoudig via onze website. Kijk dan direct in onze vacaturebank, daar zit ongetwijfeld een leuke baan voor jou tussen.

Vind op onderwerp

BIJBAAN STUDENTEN VACATURES