Bijbaan studenten

Bijbaan studenten
Wil jij wat bijverdienen tijdens je studie? Dan zoek je natuurlijk niet het eerste beste baantje. Het mooist is het natuurlijk wanneer je werk vindt dat aansluit bij je studie. Een functie die goed staat op je CV. Voor een interessante bijbaan hoeven studenten niet lang te zoeken. Tenminste, niet bij Uitzendburo De Werkstudent.
Uitzendburo De Werkstudent zet zich in om iedereen aan een bijbaan te helpen. Niet alleen studenten, maar ook pas afgestudeerden kunnen bij ons terecht. Zoek je vakantiewerk? Of werk waarbij je kunt reizen? Of buig jij je graag over een tijdelijk project? Wat je ook zoekt, Uitzendburo De Werkstudent heeft een ruim aanbod, ongetwijfeld zit jouw droombaan daartussen. Het grootste deel van ons aanbod beslaat studentenwerk in (regio) Amsterdam.

Wil jij een bijbaan? Studenten hoeven niet lang naar werk te zoeken bij Uitzendburo De Werkstudent. Wij bieden jou een groot aantal vacatures en zo ongeveer iedere week voegen we nieuwe vacatures toe. Wacht dus niet langer, maar schrijf je vandaag nog bij ons in. Binnenkort is je eerste werkdag!

Vind op onderwerp