Vacature Horeca medewerker

Heb jij ervaring in de horeca en ben je op zoek naar parttime werk? Lees verder

Callcenter salaris

Callcenter salaris
Het salaris dat je ontvangt als je bij een callcenter werkt, is afhankelijk van de werkgever waar je werkt. Sowieso hoor je natuurlijk altijd het minimumloon te ontvangen.
Houd jij van structuur, ben jij integer en administratief en communicatief sterk? Administratief medewerker personeelsscreening

Achter de schermen werken bij één van Europa"s grootste luchthavens? Dat kan in de functie van bagagemedewerker - chauffeur op Schiphol Airport!Bagagemedewerker met rijbewijs!
Voor meer informatie over het minimumloon zie https://www.werkstudent.nl/minimumloon/.

Houdt jouw werkgever de CAO voor facilitaire callcenters aan, dan zijn er wat meer afspraken na te lezen. In de CAO Facilitaire Contactcenters staan afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen.

CAO
De Collectieve Arbeids Overeenkomst is van toepassing voor callcenter-medewerkers die in dienst zijn voor 1 mei 2012. De callcenter-medewerkers die na 1 mei in dienst zijn gekomen zullen het moeten doen met de direct afspraken met het callcenter, danwel met de oude regelingen als er niet tot een nieuwe CAO overeenkomst is gekomen.

Lees dan hier de complete CAO voor de Facilitaire Contactcenters

Heb je nog geen callcenter werk en wil je een leuk salaris ontvangen? Kijk dan bij onze callcenter vacatures!

Vind op onderwerp