Callcenter vacature

Callcenter vacature
Bij De Werkstudent hebben we regelmatig callcenter vacatures. We hebben zowel inbound als outbound callcenter vacatures. Voor de inbound callcenter vacatures is vaker servicegerichtheid belangrijk. Voor de outbound callcenter vacatures zijn wij meer op zoek naar je commerciële vaardigheden en je salestechnieken.
Veelal zijn er doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden aanwezig bij onze callcenter vacatures.

Beschik jij over
  • overtuigingskracht
  • commerciele vaardigheden
  • ambities om je sales technieken verder te ontwikkelen?

Dan zijn wij voor onze callcenter vacatures op zoek naar jou!
Hier een recent overzicht van onze callcenter vacatures:

Commerciële callcenter agents B2B
Callcenter agents (min 11 upw)

Voor ons complete actuele aanbod van callcenter werk of andere commerciële functies, kijk hier bij ons vacatureoverzicht.

Informatie over callcenter vacatures
Bij De Werkstudent hebben we regelmatig callcenter vacatures. Zowel inbound als outbound kun je werken in een callcenter. Voor werk in een callcenter moet je bepaalde vaardigheden beheersen.

Zo is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, hulpvaardig en een commercieel inzicht hebt. Je vindt het leuk om mensen te bellen en / of telefonisch te woord te staan. Werk in een callcenter is een echte uitdaging; je leert jouw sales technieken in de praktijk te brengen!

inbound callcenter
Als je reageert op een vacature bij een callcenter, heb je vaak twee verschillende soorten vacatures binnen een callcenter: inbound en outbound.
Bij inbound callcenter vacatures ligt het initiatief voor het gesprek bij de klant. Bij inbound callcenter vacatures beantwoord je vragen van klanten, of adviseert ze over producten/diensten.

outbound callcenter
Bij outbound callcenter vacatures ligt het initiatief voor het gesprek bij de callcenter agent. Je benaderd de klant/prospect om deze te informeren over een product/dienst of vragen te stellen voor een onderzoek.

Vind op onderwerp