CV: Pimped of Authentiek

CV: Pimped of Authentiek

Hoe zorg je er voor dat je CV opvalt in de grote berg? Pimpen of authentiek houden? In Amerika is het niet ongewoon meer om je CV te laten pimpen door een professionele copywriter.

Je hoeft slechts je zelfgemaakte CV, persoonlijke gegevens en een telefonisch interview af te laten nemen en binnen enkele uren ligt het CV voor je klaar. Daar betaal je dan wel het schappelijke bedrag voor!

Een nadeel is natuurlijk dat wanneer je CV niet op waarheid berust is, je direct door de mand valt. Je CV laten 'opwaarderen' is echter niet de enige manier om jouw kansen in de arbeidsmarkt te vergroten.

Via internet is het tegenwoordig mogelijk om je CV op allerlei manieren te 'pimpen' op het gebied van lay-out. Je kan met bijvoorbeeld Canva een infographic maken van je CV en je eigen unieke format maken.

Naast het 10-stappenplan voor een succesvol CV met tips en adviezen van De Werkstudent, bieden wij nu ook de gratis CV-check aan. Klik hier om met behulp van de CV-check advies te krijgen en de kwaliteit van je CV aanzienlijk te vergroten!


Klaar om te solliciteren? Bekijk direct het vacatureoverzicht! 

Vind op onderwerp