Dubbel duaal

Dubbel duaal
Chloe en Olivier werken als duale intercedenten bij Werkstudent Amsterdam. Olivier studeert Commerciele Economie en Chloe volgt de studie management, economie en recht. Duaal is een studievorm waar een half jaar studie met een half jaar werk wordt afgewisseld. Een goede manier om een mooi CV op te bouwen. Beiden zienbovendien werken binnen deWerkstudent als een uitgelezen kans om werkervaring op te doen. Je leert veel van de uitzendbranche en je kunt altijd wat voor mensen betekenen.
Chloé en Olivier zijn twee dualeintercedenten die bij de Werkstudent Amsterdam werkzaam zijn. Mocht je denken, duaal, was da? Duale studies zijn een leervorm waarbij een half jaar studie met een half jaar fulltime werk wordt afgewisseld. Een goede manier om werkervaring op te doen. Chloé en Olivier kunnen zich hier helemaal in vinden.

Chloé volgt de studie management, economie en recht: ‘Het is een brede opleiding en je kunt er veel kanten mee op. Het leuke aan de duale leervorm naast de afwisseling is dat je je kennis in de praktijk kunt toepassen, waardoor het nooit eentonig wordt.’ Naast haar studie houdt ze van uitgaan en shoppen. Ze is aan de slag gegaan bij de Werkstudent nadat ze van een oud- duale collega de tip kreeg. ‘Als intercedent kun je veel betekenen voor studenten’. Dit spreekt Chloé erg aan. Na haar studie hoopt ze economie te gaan studeren aan de universiteit. Olivier heeft zich echter na zijn studie Commerciële Economie nog niet toegelegd op plannen. Met zijn duale studie doet hij veel werkervaring op en weet hij precies wat hij later wel en niet wil doen. ‘Je bouwt gaandeweg een mooi CV op, dit is gunstig omdat veel werkgevers op zoek zijn naar mensen met ervaring.’ En, voegt hij toe ‘je kan er als het goed is veel geld mee verdienen!’ In zijn vrije tijd zit Olivier ook niet stil: hij doet aan hockey, fitness en kickboxen. En na een bezoekje op de banenmarkt van de HvA, waar de Werkstudent actief op werft, kan hij nu ook zijn energie kwijt binnen het team van de Werkstudent.

Vind op onderwerp