Felipe: van administratief werk tot afbouwen tijdens het WK

Felipe: van administratief werk tot afbouwen tijdens het WK
Felipe vertelt over zijn werkzaamheden over administratief medewerker, maar ook zijn incidentele horecawerkzaamheden.
Hoe ben je bij De Werkstudent uit gekomen?
"Ik werd door een vriendin van mij geattendeerd op De Werkstudent. Ik heb een afspraak gemaakt en vanaf dat moment zit ik bij De Werkstudent."

Wat voor werkzaamheden verricht je allemaal?
"Ik werk nu sinds 2006 bij De Werkstudent. Ik heb echt van alles gedaan.. administratief werkzaamheden, maar ook het afbouwen van het museumplein na het WK-finale, garderobe in een bekend museum en nu het archiveren van het erfpachtrechtstelsel van Amsterdam om maar een paar banen op te noemen." En hoe bevalt dat?
"Het bevalt me in het algemeen erg goed. Natuurlijk zitten er soms banen/werkzaamheden tussen die misschien eentonig zijn, maar mijn motto is "werk is werk" en ik kan het geld altijd wel goed gebruiken."

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?
"Dit varieert heel erg. Nu bij een van mijn bijbanen waar ik archiefwerk verricht begin ik om 07:30 en ben ik om 16:00 klaar. Dan heb ik genoeg tijd om te trainen en te studeren"

Vertel eens iets over het leukste moment tijdens een van je bijbanen bij De Werkstudent?
"Als ik terug denk aan al mijn bijbanen bij De Werkstudent dan staat mijn bijbaan bij een museum op nr. 1. Ik had leuke collega's en iedere dag ging ik met plezier werken. Dit kwam ook door het feit dat je iedere dag nieuwe mensen "ontmoet". Mensen vanuit heel de wereld komen naar dit museum en dan is het leuk om met die mensen te praten."

Welke werkzaamheden zou je aanraden aan je vrienden of familie en waarom?
"Ik raad bijna alle werkzaamheden aan bij mijn medestudenten, mits zij opzoek zijn naar werk. En waarom...., omdat er bijna altijd wel werk is, je verdient er aardig goed geld ermee + het past goed naast je studie. Daarnaast heeft De Werkstudent altijd wel verschillende soorten van werkzaamheden. Voor iedereen is er wel werk...jong/oud, student/werkloos..ieder geval zo zie ik het."

Vind op onderwerp