Goedkoop uit eten? Tips voor studenten cafe's en restaurants!

Goedkoop uit eten? Tips voor studenten cafe's en restaurants!

Leven op een budget valt niet mee voor studenten. Maar goedkoop uit eten of goedkoop eten hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn volop mogelijkheden voor goedkope restaurants, budget deals, daghappen, thuisbezorgen of zelfs gratis eten. Hier vind je tips op goedkoop uit eten te gaan. Handige links voor studenten diners.Thuisbezorgd.nl
Honger? - Online eten bestellen bij Thuisbezorgd.NL! Snel en gemakkelijk online menukaarten inzien van duizenden restaurants in Nederland. Contant of online betalen, nu of later leveren; geen probleem bij Thuisbezorgd.NL, de eten-bestelsite!

www.dinerjaarkaart.nl
Wil je een jaar lang bij een grote selectie (ruim 900) restaurants eten tegen 25% korting op de rekening tot 4 personen? Met de dinerjaarkaart kun je veel goedkoper uit eten gaan door bij reservering te vermelden dat je gebruik maakt van de dinerjaarkaart. Normaal kost de dinerjaarkaart 35 euro, speciaal voor bezoekers van De Werkstudent is de kaart 24,95 euro. Klik hier direct nog op deze budget deal! Dat is extra lekker en goedkoop uit eten!

https://www.restaurantdeals.nl
Restaurantdeals.nl is de online restaurantgids met deals (kortingen, voordelen, acties en leuke verrassingen) die door restaurants worden aangeboden aan jou als hun gast. Alle restaurants zijn duidelijk in kaart gebracht met foto’s, adres, beschrijving en locatie.

www.etenvooreentientje.nl
Op de site 'eten voor een tientje' vind je tips over goedkope restaurants en goedkoop uit eten. Handig is het overzicht waarbij je verschillende aanbiedingen, daghappen of dagmenu's kunt zien voor een fractie van de prijs. Dat kunnen studenten op een budget zeker waarderen!

https://www.poprecipes.com/
Misschien heb je niet altijd zin om duur uit eten te gaan, koken is dan altijd een optie. Op deze site vind je een overzicht van de nieuwste recepten van allerlei grote receptensites bij elkaar. Want zelf koken is vaak nog altijd vele malen goedkoper dan uit eten gaan.

https://www.voedingscentrum.nl/
Wil je goedkoop eten, maar wil je vooral ook gezond eten? Dan is voedingcentrum een goed startpunt met informatieover wat je minimaal moet binnenkrijgen aan belangrijke voedingsstoffen en vitaminen. Gezond eten kan namelijk ook goedkoop!

https://stadshap.nl
Op deze site vind je geregeld aanbiedingen voor goedkoop eten. Eetgelegenheden kunnen hun stadshappen, daghappen, weekmenu’s en andere voordelige hoofdgerechten tot € 10,- hier presenteren.

Vind op onderwerp