Horecawerk bij De Werkstudent: flexibel, maar pittig

Horecawerk bij De Werkstudent: flexibel, maar pittig

Horecawerkzaamheden zijn de laatste tijd weer flink in opkomst bij De Werkstudent. Niet alleen omdat we tot nu toe een mooi zomerseizoen hebben gehad, maar ook omdat studenten het leuk werk vinden om te doen.

Je kunt er een leuk zakcentje aan overhouden maar toch in flexibele diensten werken die in jouw rooster passen. Lees hier meer over de ervaring van studenten met onze horecawerkzaamheden.

Een aantal festivals evenementen zijn dit jaar al de revue gepasseerd. Vooral Koninginnedag, het WK en de Zwarte Cross zorgden voor topdrukte. Daar waren natuurlijk ook horecawerknemers voor nodig om het tot een succes te maken. Voor diverse horecaorganisaties verzorgt Werkstudent de personeelsbezetting.

Vandaar dat je deze horecavacatures overal kan aantreffen: via onze website, linkedin, facebook, twitter en hyves. Mede door de stevige horecapools die we hiermee eerder wisten te werven was het succes van de evenementen ongeëvenaard. Het was bijvoorbeeld gigantisch druk op het museumplein tijdens het WK. Ondanks de teleurstelling over het verlies van NL tijdens het WK, weerhield het de bezoekers er niet van om het museumplein te bezetten. Veel gehoorde reacties van horecamedewerkers tijdens dit seizoen waren: ‘Super cool om gratis naar de leukste festivals te gaan en ook nog geld te verdienen!!', 'Het is een feestje achter de bar!' en 'Het is hard werken, maar je krijgt er een super dag voor terug!' of wacht dat je van: 'Knallen met z'n allen!' Goed om te horen dat iedereen het zo naar de zin heeft gehad. Ben jij ook zo geënthousiasmeerd door al die leuke horecaevents en wil je je ook inzetten voor horecawerk? Zie hier een overzicht van onze huidige vacatures:

Horecawerk Amsterdam en omgeving - o.a. op Koninginnedag!

horecawerk bij de werkstudent

Vind op onderwerp