in unieke samenwerking naar opleiding tot beveiliger

in unieke samenwerking naar opleiding tot beveiliger

Buro De Werkstudent is er trots op om mee te delen dat wij een mooie samenwerking zijn aangegaan met een vooraanstaand bedrijf uit de beveiligingsbranche.  
In deze unieke samenwerking worden studenten geworven die interesse hebben om zich twee jaar lang te verzekeren van een inkomen.Gedurende deze periode zullen de studenten in staat worden gesteld om per week minstens 16.5 uur te werken. Een inkomen met een daarbij horende beveiligingsopleiding is gegarandeerd.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op Luchthaven Schiphol, het vier-na grootste vliegveld van Europa. Deze energierijke omgeving zorgt er voor dat het werk altijd afwisselend blijft.  

Ben jij die student die zich 2 jaar lang parttime kan committeren als aankomend beveiligingsambtenaar op de luchthaven Schiphol? Wij zoeken 120 studenten die minimaal 16.5 uur per week kunnen werken.  

Vanwege de aard van de functie moet je ouder zijn dan 18 jaar en wonen binnen een straal van 40 kilometer van de luchthaven. Natuurlijk ben je flexibel inzetbaar en in staat om de Luchthaven 24 uur per dag zelfstandig te bereiken. Daarnaast heb je de afgelopen 8 jaar onafgebroken in Nederland gewoond en ingeschreven gestaan. 

Ben jij geïnteresseerd of weet je iemand die perfect past in dit plaatje? Neem voor meer informatie direct contact met ons op of kijk naar de volledige functieomschrijving op https://www.werkstudent.nl/beveiliging/

Vind op onderwerp