NS proef elke 10 min. een trein

NS proef elke 10 min. een trein

Reis jij in de ochtend en - avondspits op het traject Eindhoven – Utrecht Centraal – Amsterdam Centraal of tussen Geldermalsen en Utrecht Centraal? Dan kun je een voorproefje van een
NS proef van maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september krijgen.


Waarom doet de NS deze proef? Op haar site staat het volgende bericht: 'Om treinreizen gemakkelijker te maken, willen NS en ProRail in de toekomst elke 10 minuten een trein laten rijden. Dat betekent dat u nooit meer hoeft te kijken hoe laat uw trein vertrekt. Die gaat immers elke 10 minuten! Na afloop van de komende proef zijn we weer een stapje dichter bij dit doel. 
 
Tijdens de proef kunnen uw vaste treintijden, vertrekperrons en aansluitingen wisselen. Check daarom vóór u vertrekt de Reisplanner op ns.nl of maak gebruik van de SMS Reisplanner. Die is tijdens de proefweek helemaal gratis!'

Overigens heeft de NS ook in de maanden juli en augustus nog een andere actie lopen, ook in de spits kan men dan met een kortingsabonnement reizen.


Vind jij het geen probleem om zo af en toe de trein te pakken en woon je in omgeving Amsterdam? Wellicht vind je dan bij ons geschikt studentenwerk!

Vind op onderwerp