Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Voor meer informatie klikt u hier!

Onze werkmethodes

Onze werkmethodes
Hoe werkt de Werkstudent? Ons buro wordt gekenmerkt door korte en duidelijke communicatielijnen. Aanvraag
U plaatst uw opdracht bij één van onze ervaren bemiddelaars - die uitgebreid met u de functie en eisen doornemen - daarna wordt in ons geavanceerd computersysteem gekeken of wij kandidaten hebben die bij uw organisatie passen en aan de door u gestelde eisen voldoen. Na een interview met de kandidaat, stellen wij hem/haar aan u voor en in goed onderling overleg wordt besloten of een kennismakingsgesprek bij u van toepassing is.

Plaatsing
Na een kennismaking laat u ons weten of de kandidaat aan uw verwachtingen voldoet en leggen wij alles vast in onze opdrachtbevestiging. Wij zorgen voor de uitbetaling van de medewerk(st)er en u ontvangt van ons wekelijks een overzichtelijke factuur. Dit betekent voor u dat ons buro zorg draagt voor: de reserveringen, de afdrachten; alle lasten werkgever. U betaalt aan ons en de BTW afdracht (19%). Plaats uw vacature

Nazorg

Ons team staat voor u klaar als u verdere vragen of problemen heeft en is ten alle tijde bereid extra tijd voor u in te ruimen om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Wij passen ons aan aan uw wensen.

Vind op onderwerp