Onze werkmethodes

Onze werkmethodes


Buro De Werkstudent wordt gekenmerkt door korte, duidelijke communicatielijnen en gaat als volgt te werk:Aanvraag

U kunt uw opdracht plaatsen via onze aanvraagpagina of contact opnemen met een van onze ervaren werkstudenten. Op basis van uw aanvraag wordt er in ons geavanceerd computersysteem gekeken naar de juiste kandidaten: of ze bij uw organisatie passen én voldoen aan de door u gestelde eisen. 

Indien wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, stellen wij diegene aan u voor. In goed overleg wordt besloten of een kennismakingsgesprek bij u van toepassing is. 

Plaatsing
Na een kennismaking laat u ons weten of de kandidaat aan uw verwachtingen voldoet. Vervolgens leggen wij alles vast in onze opdrachtbevestiging. Wij zorgen voor de uitbetaling van de geschikte kandidaat. U ontvangt van ons wekelijks een overzichtelijk factuur. 

Dit betekent dat Buro De Werkstudent zorg draagt voor de werkgeverslasten zoals de reserveringen en de afdrachten. U betaalt aan ons een bepaald tarief met 21% btw-afdracht. 

Nazorg
Ons team staat voor u klaar bij vragen of problemen en is te allen tijde bereid extra tijd voor u vrij te maken zodat alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. U geeft uw wensen aan en wij passen ons aan.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 
Wilt u graag uw aanvraag plaatsen? Vul dan hier ons aanvraagformulier in. 

Vind op onderwerp