Op kamers gaan in Hollywood: 3 nieuwe series over huisgenoten

Op kamers gaan in Hollywood: 3 nieuwe series over huisgenoten

Hoge kamernood lijkt een hot topic, ook in Hollywood. Er worden binnenkort namelijk 3 nieuwe tv-series gelanceerd die over de perikelen van kamergenoten gaan. Toegegeven, ze zijn wel iets meer op een vrouwelijk (en Amerikaans) publiek gericht. Sommige kamergenoten zijn zelfs een tikkeltje typisch.

1. New Girl
Deze serie gaat over een vrouw die kort na het beëindigen van haar relatie een nieuwe kamer zoekt. Ze komt terecht in een echt mannenhuis en wordt na veel discussie toegelaten als nieuwe huisgenoot. Dit levert veel hilarische situaties op.
Zie hier meer informatie.

2. Apartment 23
In deze serie wordt June, een naïef plattelandsmeisje, het leven zuur gemaakt door huisgenote en feestbeest Chloe. Zou jij vrolijk worden van zo'n huisgenoot? Bekijk de trailer en beslis of je mee wil genieten van dit leed.

3. Two broke girls

Zet een type Paris Hilton en een bijdehand streetsmart (en arm) meisje naast elkaar en je hebt genoeg materiaal voor een nieuwe tv-serie. Ze zijn beiden blut maar komen uit een totaal verschillend milieu. En gaan dan samen wonen. Hoe zou dat uitpakken? Volg het hier.

Vind op onderwerp