Personeel gezocht? Werkstudent werkt!

Zoekt u vast of tijdelijk personeel?
Werkstudent is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijk personeel, incidentele oproepkrachten en vaste medewerkers. Werkstudent is duidelijk en geeft gericht advies over de geschikte kandidaat.

Tijdelijk personeel en vaste medewerkers via de Werkstudent.

Uitzendkrachten die snel begrijpen wat van hen gevraagd wordt en een intercedent die weet wat er op uw afdeling nodig is. De kern van de dienstverlening van De Werkstudent is gebaseerd op jarenlange arbeidsbemiddelingservaring. Tijdelijk personeel voegt waarde toe. 

Messcherpe tarieven en een zeer voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit is het begin van een prettige samenwerking. Wij gaan hierin verder door geschikte kandidaten te bemiddelen die, net als wij, hun beloftes waar maken. 

Duidelijk advies, heldere voorwaarden en geen rompslomp rond de salarisadministratie. Werkstudent werkt.

Bel voor meer informatie op: 020 - 622 85 55 (Amsterdam) / 020 - 406 79 70 (Schiphol).
Bel mij

Diensten

Het credo van Uitzendburo De Werkstudent is het aanbieden van flexibele arbeid op een flexibele wijze. Dat komt neer op specifieke probleemoplossing: u wilt een tijdelijke kracht, die perfect aansluit bij uw vacante functie.

Om dit te verwezenlijken hebben we niet alleen het standaard uitzendwerk in ons dienstenpakket, maar zijn er ook andere oplossingen om uw tijdelijke arbeidsproblematiek in te vullen. 

Welke diensten passen bij uw wensen?

  • Uitzenden; zorgt voor meer flexibiliteit op de werkvloer
  • Detacheren; voor meer zekerheid voor uzelf en uw personeel
  • Werving & selectie; als u alleen het zoeken naar een geschikte kandidaat wil uitbesteden
  • Poolmanagement; als effectieve tool wanneer u een groter personeelsbestand wenst of betrouwbaar flexibel in te zetten team nodig heeft
  • Payroll service; wanneer u het prettig vindt dat verloning, administratieve lasten en werkgeversrisico’s volledig uit handen worden genomen
  • Projecten; u zoekt naar jong talent, een stagiair of duale student die binnen uw organisatie een kijkje kan nemen en volledig mee kan draaien met uw team
  • Vakantiekrachten; tijdens de zomermaanden juni t/m augustus geldt een voordelig zomertarief voor het inlenen van personeel bij De Werkstudent 

Advies  

Ontwikkelingen op HR gebied zijn niet bij te houden, BYOD, HNW, Social Media recruitment zijn enkele actuele onderwerpen. De Werkstudent weet wat er speelt en scheidt het kaf van het koren. Onze kennis helpt u uw werk beter uit te voeren.  Graag helpen wij u een goede keuze te maken. 

Plaats nu vrijblijvend een vacature

Zekerheid door ABU en SFT verklaring

Buro de Werkstudent is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). Wij zijn in het bezit van een SFT-certificaat (Stichting Financiële Toetsing). Lees verder over onze diensten, werkwijze en voorwaarden.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Nieuwste vacatures

Administratief medewerker

Ben jij administratief sterk en draai jij je hand niet om voor het wegwerken van een administratieve achterstand? Wij zoeken een medewerker administratie voor een grote internationale verzekeraar in Amsterdam. De functie in fulltime en in eerste instantie voor 3 maanden.

Administratief medewerker

Gediplomeerd Beveiligingsmedewerker/Luchthavenbeveiliger Schiphol Airport

Heb jij een diploma in de beveiliging en wil jij de veiligheid van ruim 200.000 reizigers per dag bewaken? Dan zoeken wij jou voor de functie van luchthavenbeveiliger op Schiphol Airport!

Gediplomeerd Beveiligingsmedewerker/Luchthavenbeveiliger Schiphol Airport

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Wil jij Schiphol helpen bij het schoonmaken van de vliegtuigen? Kom dan werken als vliegtuigschoonmaker voor verschillende airlines! Een (bij)baan waar je je handen uit de mouwen kan steken!

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol