zoek binnen website

CV tips: Voor wie schrijf je je CV?

Veel mensen gebruiken het CV als een overzicht van alle werkervaring, opleiding en vaardigheden, maar denken daarbij nauwelijks aan de ontvanger. Maar voor wie schrijf je het CV nou eigenlijk?

De push & pull strategie voor je CV

Van oorsprong marketingtermen, maar ze zijn ook zeer toepasselijk voor het gebruik van je CV: de ‘push’ (duwen) en de ‘pull’ (trekken) strategie. Tips over hoe je deze strategieën kan toepassen in je jobhunt.

5 Tips voor sleutelwoorden in een succesvol CV

Bijna iedereen is allergisch voor clichézinnen en woorden in een CV en motivatiebrief. Toch maakt iedereen zich wel eens schuldig aan het gebruik van die woorden. Hoe gebruik je de juiste woorden en maak je tegelijkertijd een voortreffelijke indruk bij een werkgever?

Solliciteren en stage: tips voor je motivatiebrief en CV

Weet je wel hoe de opbouw van je motivatiebrief en CV in elkaar steekt, maar heb je met name moeite met de inhoudelijke kant? Bijvoorbeeld hoe je je motivatie onderbouwt of je CV zo compleet en overzichtelijk mogelijk opstelt? Lees hier ons praktijkadvies voor studenten die op zoek zijn naar stages.

Pasfoto op je Cv, wel of niet?

Veel werkstudenten vragen zich af; moet ik nu wel of geen pasfoto op mijn cv zetten? Een pasklaar antwoord op deze vraag is er niet, wel geven we je een aantal tips voor een goede afweging.

Nieuwste vacatures

Beveiliger Van Gogh Museum

Zorg voor de veiligheid van kunstobjecten en bezoekers in het Van Gogh museum. Wij zoeken meerdere gediplomeerde object- en persoonsbeveiligers die ervaring in de hospitality hebben en in een internationale omgeving willen werken! Zowel parttime als fulltime dienstverband (inclusief avondtoeslagen!).

Beveiliger Van Gogh Museum

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op luchthaven Schiphol zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en wil jij werken in een internationale, bekende omgeving? Solliciteer dan op deze gave (bij)baan. 

Security host Schiphol Airport

Grondstewardess Schiphol Airport

Stel je voor: Schiphol, de meest levendige en internationale omgeving van Nederland, is jouw kantoor. Dat heb je elke dag in de functie van grondsteward(ess)! Ontmoet mensen van over de hele wereld en zorg er voor dat passagiers een vliegende start hebben van hun reis.

Grondstewardess Schiphol Airport

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol