Werkstudent werkt op Luchthaven Schiphol

Werkstudent werkt op Luchthaven Schiphol

Op Schiphol zijn er diverse functies vrij. Denk aan werk als beveiliger, grondsteward(ess), medewerker inlichtenbalie, schoonmaker of floorwalker. Je kunt werken op Schiphol Airside (achter de douane) of Landside (voor de douane).

Een van onze grotere opdrachtgevers is de luchthaven Schiphol. Om de snelle ontwikkelingen daar het hoofd te kunnen bieden, hebben wij op Schiphol een vestiging die voorziet in de vacatures die openstaan in en om Schiphol. Een deel van die vestiging richt zich op de vacatures op Schiphol die open staan en uitgevoerd worden vóór de douane: Landside. Een ander deel van die vestiging richt zich op de vacatures op Schiphol die open staan en uitgevoerd worden áchter de douane: Airside. Het verschil tussen voor en achter de douane werken bij Schiphol, is dat er andere eisen worden gesteld.

Schiphol Landside
'Landside' bemiddelt in elke beroepscategorie. Van productie - schoonmaak, catering en administratief personeel op lager- en middenkader niveau - tot tailormade banen in een middelbaar, hoger beroeps of universitair opleidingstraject.

Schiphol Airside
'Airside' levert vooral uitzendkrachten voor het platform. Vooral tijdens het hoogseizoen, wanneer de activiteit op Schiphol piekt, zijn er een groot aantal uitzendkrachten nodig. Wij zoeken regelmatig mensen voor verschillende vacatures op Schiphol. Kijk bij vacatures voor het recente overzicht.

Meer algemene informatie weten weten over functies en vacatures op schiphol? Of kijk direct bij onze vacatures 

Conctactgegevens:
Schiphol Landside
Schiphol Airside

Algemene informatie Luchthaven Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en tevens één van de belangrijkste luchthavens van Europa. De luchthaven ligt ongeveer op vijftien kilometer ten zuidwesten van Amsterdam in de gemeente Haarlemmermeer.
In 2013 bezochten 52,6 miljoen passagiers Luchthaven Schiphol, wat daarmee de op drie na drukste luchthaven van Europa was.

Luchthaven Schiphol is de thuishaven voor verschillende grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Corendon en ArkeFly. Het vliegveld beschikt over, zes start en landingsbanen,  drie vertrekhallen en een groot winkelcentrum genaamd Schiphol Plaza.

Schiphol is goed te bereiken vanaf de snelweg en ook met het openbaar vervoer. De luchthaven beschikt over een stationsgebouw.

Vind op onderwerp