Solliciteren bij De Werkstudent, beschikbaarheid en aanmelden

Solliciteren bij De Werkstudent, beschikbaarheid en aanmelden

Hoe neem ik contact op met De Werkstudent als ik werk zoek, hoe kan ik solliciteren en wanneer weet ik of er interessante vacatures zijn?

Wij krijgen verschillende soorten opdrachten binnen; vacatures voor onbepaalde tijd, de langlopende opdrachten en korte klussen.

Langlopende opdrachten en korte klussen voor werkstudenten
De langlopende opdrachten en de korte klussen variëren van bijvoorbeeld twee dagen cateringwerk verrichten tot anderhalve maand (40 uur per week) administratieve diensten verlenen. Van deze opdrachten/klussen is vooraf altijd bekend om welke periode het gaat en om hoeveel uur het gaat. Voor deze opdrachten/ klussen maken wij gebruik van een zogenaamde beschikbaarheidlijst. Tijdens de inschrijving wordt er naar je beschikbaarheid voor de komende weken gevraagd; deze wordt op de lijst genoteerd.

Vacatures voor onbepaalde tijd
De procedure voor de vacatures voor onbepaalde tijd zit iets anders in elkaar; deze opdrachten kennen een meer specifiek karakter en zijn vaak gericht op ervaring, studierichting en/ of een specifieke werkervaring. Ben je geïnteresseerd in één (of meerdere) van onze vacatures voor onbepaalde tijd, dan wordt er een CV (curriculum vitae) van je gevraagd. Deze wordt in onderling overleg m.b.t. geschiktheid aansluitend naar de desbetreffende opdrachtgever gestuurd. Is de opdrachtgever geïnteresseerd, dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek c.q. sollicitatiegesprek.

Wel of geen vacature voor jou? Schrijf je sowieso in!
Zit er op het moment voor jou geen passende vacature bij, dan word je alsnog gevraagd een CV achter te laten. Je kunt deze achterlaten op jouw eigen profiel. Heb je nog geen profiel? Maak deze gratis en vrijblijvend aan op onze website (het aanmaken van een profiel kost je minder dan twee minuten!).

Heb je wel al een profiel? Log dan in en voeg je CV toe. Hier gaan wij dan verder mee aan de slag. Komt er op een (of meerdere) van onze vestigingen een geschikte vacature voor je binnen, nemen wij contact met je op. We adviseren onze uitzendmedewerkers ook regelmatig contact met ons op te nemen of onze website in de gaten te houden: www.werkstudent.nl. Op onze website, in het vacatureoverzicht, staan altijd de meest actuele en openstaande vacatures.

Beschikbaarheidslijst
Wanneer er een nieuwe langlopende opdracht en/of korte klus (fulltime of parttime) binnenkomt, gaan wij de beschikbaarheidlijst na en bellen de geschikte/ passende kandidaten af. Bel dus regelmatig om je beschikbaarheid door te geven!

Aan het werk!
Ben je nog steeds beschikbaar en wil je dat werk doen, dan word je ingezet en kun je aan de slag. Na akkoord worden de relevante gegevens aan je door gegeven; adres opdrachtgever, naam contactpersoon, telefoonnummer opdrachtgever, eventuele routebeschrijving, je werktijden, het bruto-uurloon, eventuele verplichte werkkleding e.d. Noteer deze gegevens en be-on-time! Kun je de locatie niet vinden, bel ons gerust.

We zijn van maandag t/m vrijdag, tussen 9:00 en 17:30 bereikbaar; klik hier voor onze contactgegevens. Is er iets tussen gekomen, laat dit ruim van tevoren weten. Gaat het om een familiekwestie, een ongeval, die jij niet had kunnen voorzien of je hebt je verslapen, bel ons dan even om dit te laten weten. Zo maken wij, noch de klant, ons ongerust over je. Mocht je de klus niet aannemen, dan bellen wij weer zodra er iets nieuws binnenkomt.

Vragen?
Heb je vragen over een bepaalde vacature, wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een totaal andere vraag? Je kunt altijd contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30. Klik hier voor onze contactgegevens.

Vind op onderwerp