Studenten - uitzendkracht, waarom werken via De Werkstudent?

Studenten - uitzendkracht, waarom werken via De Werkstudent?

Parttime of fulltime aan de slag? Wil je studiegerelateerd werk of juist iets divers? Wij hebben een gevarieerd aanbod voor de denkers en de doeners. Of je nou student bent of al ervaren:  in Amsterdam of op Schiphol hebben wij mensen zoals jou nodig.

Op onze website vind je vacatures voor regio Amsterdam en voor de luchthaven Schiphol. Verder kan je bij ons terecht voor coaching in ontwikkeling en brengen wij nieuws en inspiratie als het gaat om werk, studeren en  solliciteren. 

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring in het koppelen van studenten, starters en professionals aan opdrachtgevers die zich bevinden binnen bovengenoemde locaties. Wij staan bekend om onze persoonlijke service: je kan bij ons altijd binnen lopen voor een goed gesprek en een bakje koffie. 

De branches waarin wij actief zijn lopen uiteen. Dit gaat van toerisme en retail tot productie en transport. Wij hebben werk voor de denkers en doeners. En hebben kleine tot grote (internationale) opdrachtgvers in ons bestand. Vertel ons wat jij zoekt en wij helpen je graag verder. Online kan je een kijkje nemen bij ons vacatureoverzicht via: de vacatures van De Werkstudent.
 
Aan de slag als 'Werkstudent' doe je om:
  • geld te verdienen (natuurlijk);
  • kennis te maken met verschillende omgevingen;
  • persoonlijk behandelt te worden;
  • makkelijk te kunnen switchen van werkgever;
  • het beste werk op Schiphol te krijgen;
  • tijdelijk te werken of met hulp ergens vast te werken.
Oftewel: De Werkstudent helpt jou aan een bijbaan, tijdelijke job , vaste job, projectwerk of oproepwerk bij de leukste opdrachtgevers in Amsterdam of op  Luchthaven  Schiphol.

Werkstudent is duidelijk en geeft gericht advies over je mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Vind op onderwerp