Studentenbaan Schiphol

Studentenbaan Schiphol

Hoe ziet jouw ideale bijbaantje eruit? Zit je graag in het weekend achter de kassa? Of werk je liever in de bediening? Misschien kies je wel voor werk in een distributiecentrum? Zoek jij geen standaardwerk, maar een studentenbaan die je klaarstoomt voor de toekomst? Werkervaring op Schiphol staat perfect op je CV en bovendien is de Nederlandse luchthaven een uitstekende leerschool. Het is niet moeilijk om werk te vinden op de Nederlandse luchthaven.

Uitzendburo De Werkstudent biedt jou talloze vacatures. Kies jij voor een studentenbaan op Schiphol? Dan kun je bij Uitzendburo De Werkstudent alle kanten op. Wil je bijvoorbeeld in de schoonmaak werken of in de beveiliging? Als baliemedewerker of als technisch medewerker? Misschien vind je wel een baan als verkeersregelaar of als stewardess? Wat voor werk je ook zoekt, je vindt het bij De Werkstudent.

Zoek jij een leuke en interessante studentenbaan op Schiphol? Dan ben je bij Uitzendburo De Werkstudent aan het juiste adres. Kijk snel in ons vacaturebestand en schrijf je bij ons in.

Vind op onderwerp