Tamara Vasiljevic – Heaven4

Tamara Vasiljevic – Heaven4

Nu nog verborgen in de Gym in Amsterdam-Oost vind je de beste en fijnste schoonheidssalon: Heaven4. 
Vijf jaar geleden, november 2015, is Tamara Vasiljevic voor zichzelf begonnen nadat ze een aantal jaar als schoonheidsspecialiste in Spa Wellness Zuiver gewerkt had. Tamara is goud. Lees het interview over hoe zij haar onderneming tot bloei heeft laten komen.

“Op de open dag van visagie werd geopperd of ik misschien interesse had voor schoonheidsspecialiste, leeftijd speelde hierin een rol. Aangezien ik schoonheidsspecialiste kon uitbreiden, met onder andere massage en pedicure, ben ik die opleiding gaan volgen.

Daarna kon ik bij Spa Zuiver aan de slag waar ik uiteindelijk 8 jaar met plezier gewerkt heb. Tijdens deze periode heb ik me verder kunnen scholen in sportmassage technieken en pedicure.

Vanaf het begin wist ik dat ik een eigen praktijk wilde hebben, mede omdat ik meer tijd wil reserveren voor een behandeling en tussen de behandelingen door: stress en tijdsdruk zijn niet fijn, zeker niet bij een massage of gezichtsbehandeling. 

In 2015 kon ik een aparte ruimte huren in de sportschool ‘Oostergym’. Met mijn spaargeld ben ik toen voor mezelf begonnen, al bleef ik de eerste periode drie dagen in de week bij de wellness werken. De overige vier dagen werkte ik in mijn eigen salon: Heaven4.

Start eigen salon
In het begin was het niet altijd makkelijk, want ik had dagen erbij dat er maar één cliënt kwam. In de buurt van de salon ben ik gaan flyeren en dat heeft geholpen. Gelukkig was er ook aanloop van sporters vanuit ‘Oostergym’. Door mond-op-mond reclame is het bedrijf gaan groeien. Ja, ik heb het geluk aan mijn zijde.

Trouw
Eenmaal een behandeling bij Heaven4 ontvangen, bleven de mensen terugkomen. Zelfs na mijn zwangerschapsverlof zijn mijn vaste klanten trouw gebleven. Nieuwe cliënten komen via via binnen of via internet: mijn website. Op social media doe ik weinig.

Heaven4 power
Voor de ultieme beleving ga je voor een professionele behandeling met kwalitatief hoogwaardige producten, die het beste resultaat geven, naar Heaven4. 

Ik werk in rust; dat heeft een relaxte en fijne uitwerking op mijn cliënten. Hiermee onderscheid ik me van veel andere salons. Je kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, waxing, massages, pedicure en manicure. Op de website vind je beschrijvingen van de verschillende behandelingen.

Genieten
De beauty producten van Oobaloo die ik gebruik en in de salon te koop zijn, bevatten natuurlijke ingrediënten. Parabenen, siliconen en minerale oliën zitten er niet in. Oobaloo is misschien prijzig maar het is het zeker waard: de producten zijn fijn in gebruik en ze doen hun werk. 

Met de bijzondere, relaxte muziek op de achtergrond kunnen mijn cliënten zich ontspannen en genieten van de behandeling. Het is natuurlijk het best als mensen na een gezichtsbehandeling thuis hun gezicht goed blijven verzorgen. Het reinigen in de ochtend en avond met een warm washandje en voedende crème is belangrijk voor een gezonde, elastische huid: even een momentje voor jezelf!

Tip voor ondernemers
Ga je gevoel achterna en volg je passie. Ik doe mijn werk met hart en ziel en neem beslissingen op gevoel, dat werkt altijd goed.

Dromen & Ambities
Ik ben me aan het oriënteren op een onafhankelijke eigen ruimte. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik samen gaan werken met Willeke. In een eigen pand zou er nog iemand aan kunnen sluiten. Ik wil namelijk uitbreiden met meerdere werkruimtes in het pand.

www.heaven4.nl

Deze blog maakt deel uit van de rubriek Eigen Baas. Ben jij ook een bedrijf aan het opzetten? Of heb je een bedrijf opgezet in Amsterdam als (student)ondernemer op een innovatie en duurzame manier? Of ken je iemand uit jouw omgeving? Laat het ons weten via pr@werkstudent.nl. Wie weet is jouw verhaal of van iemand uit jouw omgeving binnenkort hier te lezen op onze website.