Tips voor thuisblijvers

Tips voor thuisblijvers

Helaas, Mysteryland is al uitverkocht. Maar dat betekent niet dat je deze zomer alleen maar binnen kunt plakken met de ventilator op de hoogste stand. Past een ticket to the tropics niet in jouw budget? Hier de beste vakantietips voor thuisblijvers. Maak een culinaire reis door je eigen land.
Probeer een aantal bijzondere restaurants uit voor dat ‘dagjeuit-gevoel.’ Zo is er in de Jordaan een nieuw Afghaans restaurant gevestigd: Mantoe. Breng eens een bezoekje aan dit caribische restaurant uit Rotterdam: https://www.toko94.nl/. Of deze Thai in Den Haag met groot Boeddhistisch decor is ook zeker de moeite waard: https://www.spize.eu/.

Doe eens iets nuttigs :)
Ben jij niet zo van het stilzitten en bediend worden, mik dan eens op een kleine summerschool. Juist in deze crisistijd is het belangrijk als student of aankomend talent extra skills of vaardigheden op te doen/te ontwikkelen. Er zijn verschillende manieren voor:

* Kijk bijvoorbeeld eens op https://www.volksuniversiteit.nl/. Van plamuren tot Portugees leren, je kunt het hier doen!

* De site https://www.plustaalreizen.nl/ richt zich geheel op taalcursussen.

* Voor studie en taalreizen kan je ook naar Study Globe een bemiddelingsbureau die aan studenten tot en met 18 jaar een high school jaar in Amerika aanbiedt. Niet enkel een high school jaar is mogelijk om te boeken bij ons maar ook taalreizen, studiereizen en groepsreizen hebben zij in het aanbod.

* Een zomer doorbrengen op Harvard staat best goed op je CV, prijzig is het in de meeste gevallen wel. Maarrr, de dollar staat laag dus surf naar: https://www.summer.harvard.edu/2009/international/

* Bij de bolsacademy word je geheel opgeleid tot bartender.


* Ook bij bedrijven kun je je inschrijven voor verschillende traineeships of summerschools om dichterbij je droombaan te komen. Googlen maar!

Gewoon leuk
Natuurlijk zijn er ook volop leuke dingen te doen waar je je hersens niet al te veel voor hoeft kraken, denk aan struinen in de ij-hallen in Amsterdam en de uitmarkt van 28 t/m 30 augustus. Surf voor complete overzichten van festiviteiten naar theagenda.nl of djguide.nl .

Vind op onderwerp

LINKS VAKANTIE REIZEN