Trotse samenwerking met ARTIS

Trotse samenwerking met ARTIS

Al meer dan 50 jaar zijn wij actief op de markt van arbeidsbemiddeling. Zo werken wij samen met verschillende opdrachtgevers in Amsterdam en omgeving. Benieuwd naar onze samenwerkingen? Lees hier ons verhaal met ARTIS.Vol trots werken wij samen met dé oudste dierentuin van Nederland in hartje Amsterdam. ARTIS is niet zomaar een dierentuin, maar een ontmoetingsplek waar natuur op een vindingrijke manier dichtbij gebracht wordt.

ARTIS was geen nieuwe opdrachtgever voor ons. In het verleden gaven wij invulling aan enkele vacatures. Na een intensief voortraject heeft ARTIS besloten om met ingang van 2020 ons de verantwoordelijkheid te geven voor het poolbeheer van de afdeling Publieksservice. 

Naast de verzorger behoort de publieksservicemedewerker tot één van de kernteams van ARTIS. Ze is verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers en daarbij voor velen sterk bepalend voor de eerste indruk.

Allereerst organiseerden we een meeting met alle publieksservicemedewerkers bij ons op kantoor. Zo leerden we elkaar beter kennen. Zelf liepen wij ook een dag mee op de werkplek om een goed beeld te krijgen van de afdeling en alle werkzaamheden.

Bij aanvang nam De Werkstudent een groot deel van het huidige personeel over. Covid-19 zorgde echter voor een andere start, want ARTIS moest haar deuren sluiten voor publiek. Toen na enkele maanden de Amsterdamse dierentuin weer open mocht, hebben we de draad verder opgepikt. In nauwe samenwerking hebben we de flexpool verder opgebouwd om de bezetting te optimaal in te vullen. 

Met ons op maakt gemaakte planningssysteem verzorgen wij de invulling van de personeelsplanning. Hiermee kunnen we snel schakelen en een zo optimaal ingevuld dienstrooster leveren voor de medewerkers en ARTIS.  

Nog steeds beheren we met plezier de flexpool van de afdeling. Voor ARTIS is dit een zorg minder. Én voor ons blijft het een groot genoegen om samen te werken met ARTIS.

Vind op onderwerp