Vacatures Schiphol

Vacatures Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven in Nederland en er zijn veel mensen nodig om al het werk te verrichten. Op Schiphol werken in totaal wel 60.000 mensen! Op Schiphol zijn meer dan 600 bedrijven actief, genoeg mogelijkheden om werk te vinden in jouw vakgebied. Zo zijn er schoonmaakbedrijven, vrachtvervoerders, bagageafhandelaars, beveiligingsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, restaurants, winkels en andere voorzieningen.


Veel mensen die er werken noemen het een dorp. Want de mensen die er werken blijven vaak voor langere tijd op Schiphol werken. De Schiphol-sfeer is uniek in Nederland, want het is een drukke plaats waar mensen uit alle landen ter wereld komen. Daar waar veel mensen werken zijn er veel vacatures. Voor vacatures op Schiphol is vaak wel vereist om goed Engels, en bij voorkeur nog een tweede vreemde taal, te kunnen spreken.

Werk in en op de vliegtuigen te Schiphol

Als een vliegtuig stil staat, kost het geld. De vliegtuigen mogen daarom zo min mogelijk stilstaan. Vanaf het moment van landing tot en met het moment van vertrek worden alle werkzaamheden op en rond het vliegtuig nauw achter elkaar gepland. Het grondpersoneel, de schoonmakers, de bagageafhandelaars iedereen weet wat hij moet doen en werkt in teams volgens de gemaakte afspraken. Al geruim 18 jaar verzorgt De Werkstudent de planning van schoonmaak en grondpersoneel op Luchthaven Schiphol.

Vacatures in de horeca en winkels op Schiphol

Naast het werk op de platformen en bagagekelders zijn er veel mogelijkheden om te werken in de horeca, restaurants, bars en winkels die Schiphol telt. De tax-free zone is plek waar de toeristen en Nederlanders die een reis hebben geboekt graag een bezoek aan komen brengen. Klantvriendelijkheid, meerdere talen en gastvrijheid zijn de eigenschappen die je nodig hebt om in een van deze winkels te werken. De Werkstudent verzorgt voor meerdere winkels en horecagelegenheden de personeelsplanning. 

Ook andere functies als floorwalker waarin je de mensen voorziet van de juiste informatie zijn erg gewild.Bij iedere Schiphol vacature zijn vaak verschillende dienstverbanden mogelijk. Meer weten over vacatures op Schiphol?

Vind op onderwerp