Weesp mbo Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Wil jij parttime aan de slag? Ben jij in het bezit van rijbewijs B? Én houd jij van hygiëne? Woon je in de omgeving van Weesp? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou. Lees snel verder!

Amsterdam Noord 5-10 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Ben jij zelfstandig, pro-actief, enthousiast en wil jij je parttime gaan bezighouden met het schoonmaken van vakantiehuisjes in omgeving Biddinghuizen? Lees dan snel verder!

Amsterdam mbo student Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Heb jij groene vingers en wil jij een leuke vaste baan als plantenverzorger voor één dag per twee weken in Amsterdam Noord? Lees dan snel verder!

Amstelveen-Zuid 32-40 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Zit jij vol energie en ben jij geprikkeld om snel aan de slag te gaan? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker bij een groothandel in cactussen en vetplanten!

Amsterdam 8-16 uur per week mba / wo student Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Are you interested in gaining experience in the field of biomedical science and do you want to be part of a pharmaceutical study? Read on!

Amstelveen-Zuid 24-40 uur per week mbo scholier Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Ben jij geprikkeld om deze zomer vet bij te verdienen? Ga dan aan de slag als orderpicker bij een groothandel in cactussen en vetplanten!

Amsterdam Noord 10 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Heb jij eigen vervoer  en wil jij je parttime gaan bezighouden met het schoonmaken van vakantiehuisjes in omgeving Amsterdam? Lees dan snel verder!

Purmerend 12-28 uur per week mbo student Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Volg jij een studie in de richting van de gezondheidszorg en wil jij deze zomer een studiegerelateerde baan? Ga dan aan de slag als Verzorgende IG in de Zaanstreek. Een zomerbaan met diverse werkplekken, een goede sfeer en veel voldoening!

Zoek binnen onze vacatures