Amsterdam 8-32 uur per week mbo Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Heb jij verstand van licht en geluid? Beschik je verder over technische kennis over livestreamen? Dan is de functie Medewerker Livestream echt iets voor jou!

Amsterdam 24-38 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als publieksmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Amsterdam 16-38 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als winkelmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Noord-Holland 36-40 uur per week hbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Ben jij commercieel, communicatief sterk en heb je affiniteit met de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Houten 32-40 uur per week mba / wo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Ben jij klantgericht en wil jij onderdeel zijn van een jong en energiek team in een snelgroeiende organisatie? Lees dan nu verder!

luchthaven Schiphol vmbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Op zoek naar werk op Schiphol? Fulltime of parttime? We zoeken cargo medewerkers, ook wel luchtvracht medewerkers of logistieke medewerkers genoemd. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag en komt meteen in dienst bij onze opdrachtgever (jaarcontract). 

Wijk aan Zee 20-30 uur per week mbo startersfunctie Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Een baan met smaak! Voor een leuke, nationale zorgorganisatie in Wijk aan Zee zijn wij per direct op zoek naar iemand die in de keuken wilt staan voor het bereiden van maaltijden en deze vervolgens rond wilt brengen. Ben jij enorm gastvrij en wil jij in deze tijd een bijdrage leveren in de zorg? Solliciteer dan als voedingsassistent.

luchthaven Schiphol vmbo mid-career Bewaar deze vacature in je favorieten bewaar vacature

Ben jij een heftruckchauffeur die ook administratieve taken leuk vindt? Én vind je het prettig om in twee ploegen diensten te werken rond Schiphol? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Zoek binnen onze vacatures