Amsterdam 12-32 uur per week mbo startersfunctie

Vind je het leuk om volop contact met klanten te hebben en hen blij te maken met unieke Van Gogh items? Woon je daarnaast in Amsterdam en heb je recente ervaring in de retail? Dan willen we jou graag ontmoeten voor de functie ervaren verkoopmedewerker bij het Van Gogh Museum! 

Amsterdam 4-8 uur per week hbo student

Ben jij op zoek naar een vaste bijbaan als marketing medewerker waarbij je ambachtelijke producten via social media promoot? Lees dan snel verder!

Amsterdam 20 uur per week mbo startersfunctie

Zoek jij een uitdagende zelfstandige administratieve functie bij een mooi theater in Amsterdam? Lees dan verder!

Amsterdam 20-25 uur per week hbo startersfunctie

Ben jij een enthousiast en gemotiveerd persoon met goede skills in klantcontact en administratie?

Amsterdam 8 uur per week mbo student

Een bijbaan waar je kan werken én feesten tegelijk? Het kan bij de functie Festival en eventmedewerker! Geef zelf aan op welke festivals in Nederland je wilt werken in de maanden juni, juli en augustus.

Amsterdam 20-36 uur per week mbo startersfunctie

Woon jij in Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden? Lees dan snel verder!

Amsterdam 6-12 uur per week mbo startersfunctie

Ben jij een enthousiaste schoonmaker die zowel in de vroege ochtenduren en/of avonduren beschikbaar is om schoon te maken? Dan hebben wij een flexibele baan voor je in de kantoorschoonmaak regio Amsterdam!

Amsterdam hbo student

Maak jij makkelijk samenvattingen en wil jij in de avonduren wat extra verdienen? Word dan notulist voor vergaderingen in Amsterdam en omgeving!

Zoek binnen onze vacatures