Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures Beveiliging

Beschik jij over een diploma in de beveiliging? Én ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga via De Werkstudent aan de slag op de grootste luchthaven van Nederland of bij een groot Amsterdams museum.

Vacatures in de beveiliging

Als beveiliger is het jouw taak om de veiligheid te bewaken van personen. Dit kan binnen organisaties, bij gebouwen maar ook tijdens evenementen.

Als beveiliger houdt je toezicht en voer je controlerende taken uit. Dit doe je door de wacht te houden en te surveilleren te voet of in de auto. Merk je iets op of is er sprake van een incident of calamiteit, dan treed je op in je rol als beveiliger en probeer je de situatie snel en kalm onder controle te krijgen. Ook voor vragen zijn mensen bij jou aan het goed adres. Als iemand de weg wil weten of op zoek is naar de WC's, dan sta je hem of haar vriendelijk te woord. Als beveiliger ben je met name dienstverlenend ingericht. Jij moet er daarnaast voor zorgen dat iedereen zich veilig voelt.

In de beveiliging zijn er verschillende soorten functies. Denk aan een security host(ess), objectbeveiliger, museumbeveiliger, nachtwaker of beveiliger op een luchthaven. Je kunt als beveiliger bij verschillende bedrijven terecht.

De Werkstudent beschikt ook over een flexpool van beveiligers. Zo werken onze beveiligers bij grote opdrachtgevers in Amsterdam en Schiphol Airport. Onze beveiliging vacatures zijn afwisselend, spannend en uitdagend.

Wil jij werken als beveiliger?

Bekijk ons dynamisch aanbod van beveiligings vacatures. Kom werken als beveiliger en solliciteer direct. Samen zorgen we voor elkaars veiligheid.

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
20-40 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum

Beschik jij over een beveiligingsdiploma, heb je een dienstverlenend karakter en ben jij flexibel beschikbaar? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Aiport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten/ security hosts. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer! 

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
12-24 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum Parttime

Beschik jij over een beveiligingsdiploma en wil jij werken voor een van de grootste musea van Amsterdam? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Security Agent Schiphol

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en lijkt het jou leuk om te werken op Schiphol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Gediplomeerde beveiligers Schiphol Airport

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en lijkt het jou leuk om te werken op Schiphol? Lees snel verder want wij zijn op zoek naar jou!