Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures Horeca

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Al onze horeca vacatures zijn flexibel en zijn niet alleen baantjes in een restaurant. Bij De Werkstudent hebben we diverse horeca vacatures openstaan.

Horeca vacatures

Bij horeca denk je misschien gelijk aan werken in de bediening of achter de bar. De horecabranche is breed en kent diverse functies. Zo kun je ook aan de slag gaan als hotel medewerker, barista of publieksmedewerker.

Als horeca medewerker is het van belang dat je een gastvrije en ondernemende instelling hebt. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Geen dag is namelijk het zelfde. Ook ben je een echte aanpakker en steek je graag de handen uit de mouwen.

Via De Werkstudent kun je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Zo werken wij samen met grote spelers in de evenementenbranche. Ook zoeken wij regelmatig medewerkers voor grote opdrachtgevers uit de culturele sector of voor Schiphol Airport.

Werk in de horeca

Wil jij nu werken in de horeca? De Werkstudent heeft voor ieder wat wils. Bekijk onze horeca vacatures en ga aan de slag. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

6-24 uur per week

Horeca medewerker evenementen

Lijkt het jou leuk om te werken op 3 prachtige locaties in het hartje van Amsterdam te werken? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

Dienstverlenend
16-36 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
40 uur per week

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Aiport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten/ security hosts. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer! 

Dienstverlenend
8-40 uur per week

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Zorg er voor dat vliegtuigen zo snel mogelijk weer schoon de lucht in gaan in de functie van vliegtuigschoonmaker. Werk in de grootste Boeings, bepaal zelf wanneer je werkt en ontvang avond- en weekendtoeslagen. 

Wil jij in de dynamische omgeving van Schiphol werken? Ben jij klantgericht, vriendelijk en vind jij het leuk om met parfum en cosmetica te werken, dan is dit de baan voor jou!