Ben jij goed met cijfers en heb jij al enige ervaring met boekhoudprogramma's? Wil jij daarnaast parttime werken bij een modern en energiek bedrijf? Lees dan vooral verder!

Amsterdam 24-24 uur per week mbo mid-career Bekijk vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als winkelmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Amsterdam mbo startersfunctie Bekijk vacature

Heb jij enige affiniteit met planten en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als orderpicker bij een groothandel in cactussen en vetplanten!

Amstelveen-Zuid mbo scholier Bekijk vacature

Ben jij een echte aanpakker? Kun jij parttime of fulltime aan de slag? Én beschik je over eigen vervoer? Dan is de vacature magazijnmedewerker in Amstelveen-Zuid iets voor jou! 

Amstelveen mbo scholier Bekijk vacature

Heb jij werkervaring op een HR afdeling, bijvoorbeeld met een stage en zoek jij een uitdagende vakantiebaan? Lees dan snel verder!

Amsterdam 32 uur per week hbo startersfunctie Bekijk vacature

Beschik jij over een beveiligingsdiploma, heb je een dienstverlenend karakter en ben jij flexibel beschikbaar? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Amsterdam 16-40 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Hé horeca medewerker! Ben jij gastvrij, heb jij werkervaring in de bediening, woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je in voor een flexibele bijbaan voor in de zomer? Solliciteer direct!

Amsterdam 12-18 uur per week mbo student Bekijk vacature

Ben je per direct drie maanden fulltime beschikbaar? Werk je nauwkeurig en ben je handig met systemen? Start als project medewerker in Amsterdam!

Amsterdam mba / wo startersfunctie Bekijk vacature
IT hospitality festival fysiek sales beveiliging schoonmaak administratief horeca zorg alle vacatures