Ben jij goed met cijfers en heb jij al enige ervaring met boekhoudprogramma's? Wil jij daarnaast parttime werken bij een modern en energiek bedrijf? Lees dan vooral verder!

Amsterdam 24-24 uur per week mbo mid-career Bekijk vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als winkelmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Amsterdam mbo startersfunctie Bekijk vacature

Heb jij enige affiniteit met planten en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als orderpicker bij een groothandel in cactussen en vetplanten!

Amstelveen-Zuid mbo scholier Bekijk vacature

Ben jij een echte aanpakker? Kun jij parttime of fulltime aan de slag? Én beschik je over eigen vervoer? Dan is de vacature magazijnmedewerker in Amstelveen-Zuid iets voor jou! 

Amstelveen mbo scholier Bekijk vacature

Beschik jij over een beveiligingsdiploma, heb je een dienstverlenend karakter en ben jij flexibel beschikbaar? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Amsterdam 16-40 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Ben je per direct drie maanden fulltime beschikbaar? Werk je nauwkeurig en ben je handig met systemen? Start als project medewerker in Amsterdam!

Amsterdam mba / wo startersfunctie Bekijk vacature

Heb jij ook zo’n zin om weer op festivals te staan en ben jij beschikbaar om in het weekend te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spaarnwoude 8-24 uur per week mbo Bekijk vacature

Lijkt het jou gaaf om te werken op de recruitment afdeling van een snelgroeiend bedrijf in het hart van financieel Amsterdam? Lees dan snel verder!

Amsterdam 20-40 uur per week hbo student Bekijk vacature
Nederland beveiliging festival sales zorg fysiek horeca hospitality schoonmaak administratief alle vacatures