Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures administratief

Werk jij nauwkeurig en ben jij communicatief vaardig? Ga dan aan de slag als administratief medewerker en werk voor diverse opdrachtgevers in groot Amsterdam.

Administratieve vacatures

Een administratief medewerker heeft een divers takenpakket. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het behandelen van mails, het verwerken van post of het bijhouden van het archief.

De functie van administratief medewerker kent meerdere vormen. Zo kun je ook werkzaam zijn als backoffice medewerker, klantenservice medewerker, hr medewerker, receptioniste en zelfs als recruiter. In deze functies is het uitvoeren van administratieve werkzaamheden onderdeel van jouw takenpakket.

Als administratief medewerker is het van belang dat je zorgvuldig aan het werk gaat. Je ziet alles tot in de details en weet goed overzicht te houden.

Aan de slag als administratief medewerker

Bij De Werkstudent hebben wij verschillende administratieve vacatures openstaan. Kom jij nu werken als administratief medewerker, hr medewerker of receptioniste? Kies een administratieve baan die bij jou past en solliciteer direct!

Zorg en welzijn
12-40 uur per week

Bijbaan enquêteur

Vind jij het leuk om mensen te helpen en daarbij ook nog eens een leuk zakcentje te verdienen? Lees dan snel verder!

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Klantenservice medewerker alarmcentrale

Help jij reizigers veilig naar huis terwijl je €12,08 bruto per uur verdient? 

Bedrijfseconomisch administratief
20-40 uur per week

Desk Researcher

Wil jij werken vanuit huis wanneer jij dat wilt? Voor de Vrije Universiteit zijn wij op zoek naar iemand die een maand kan ondersteunen met Desk Research!

Bedrijfseconomisch administratief
12-20 uur per week

Junior planner

Ben jij de reisleider van de groep en omschrijven jouw vrienden je als een echte aanpakker? Dan is de vacature van Junior Planner echt wat voor jou!

32-40 uur per week

Projectmanager

Lijkt het jou leuk om projectmatig te werken en een mooie bijdrage te leveren aan het succes van een evenement?

40 uur per week

HR Backoffice medewerker

Voor een opdrachtgever op Schiphol zoeken wij een HR Backoffice medewerker die minimaal 6 maanden fulltime beschikbaar is. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en weet jij van aanpakken lees verder en solliciteer!

Bedrijfseconomisch administratief
40 uur per week

Planner musea

Lijkt het jou leuk om planningen te maken voor bekende musea in Amsterdam zoals het Van Gogh Museum en ARTIS? Solliciteer dan nu bij De Werkstudent en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Overig
32-38 uur per week

HR officer ARTIS

Zoek jij een uitdagende zelfstandige HR functie en heb je affiniteit met ARTIS?