Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures evenementen

De Werkstudent werkt samen met grote spelers in de evenementenbranche. Als evenementen medewerker festival kun je ingezet worden tijdens grote evenementen op de vetste locaties.

Werk op en tijdens festivals

Het is jouw taak om alle bezoekers gastvrij te ontvangen. Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt van alle bezoekers. Het feest begint bij jou. In de functie van evenementen medewerker festival ben jij te allen tijde gastvrij en klantvriendelijk. Ook is het van belang dat jij beschikt over een representatieve uitstraling.

Jouw werkzaamheden als evenementen medewerker festival zijn divers en varieert van het scannen van toegangskaartjes, kassawerkzaamheden tot parkeerhulp. De klussen zijn afwisselend en geen werkdag is hetzelfde.

Aan de slag als evenementen medewerker festival

Lijkt het jou nu leuk om te werken tijdens de leukste festivals? Grijp jouw kans en bekijk onze festival vacatures. Verdien geld en geniet ondertussen van het festival.

Bedrijfseconomisch administratief
40 uur per week

Bijbaan klantenservice

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de klantenservice voor 2 tot 3 dagen in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Commercieel
40 uur per week

Sales Support

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de sales waarin je wordt overspoeld met warme leads? Ga dan nu aan de slag binnen de Sales Support van een duurzame scale-up!

Dienstverlenend
16-36 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe medewerkers. 

6-32 uur per week

Horeca medewerker evenementen

Lijkt het jou leuk om te werken in de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Felix Meritis? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Creatief taalkundig
24-24 uur per week

Communicatiemedewerker Amvest

Ben jij bezig met een opleiding gericht op communicatie en schud jij sterke teksten probleemloos uit je mouw? 

6-32 uur per week

Horecamedewerker Ziggo Dome

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? En ben jij vaak 's avonds beschikbaar en wil jij werken achter de bar tijdens de vetste events in de Ziggo Dome? Lees dan snel verder!

Commercieel
40 uur per week

Junior Consultant Duurzaamheid

Een duurzame baan met directe impact op het tegengaan van de opwarming van de aarde, iets voor jou? Ga dan nu aan de slag als Junior Consultant Duurzaamheid voor een snelgroeiende scale-up!