Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures fysiek

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan hebben wij voor jou fysiek werk waar jij blij van wordt.

Fysieke vacatures

De Werkstudent heeft diverse fysieke vacatures openstaan. Zo kun je aan de slag gaan als orderpicker, schoonmaker of productie medewerker. In deze functies is het van belang dat je een echte aanpakker bent. Je moet in staat zijn om fysiek zwaar werk uit te kunnen voeren.

Dit is natuurlijk niet altijd het geval. Het is wel van belang dat jij het leuk vindt om hard aan het werk te gaan. Voor jou is niets te veel. Vaak bieden onze opdrachtgevers ook de mogelijkheid om veel te werken.

Alle hulp is dus van harte welkom. Regelmatig zijn we op zoek naar mankracht voor verschillende fysieke klussen in Amsterdam of op Schiphol Airport. Neem een kijkje tussen onze fysieke vacatures.

Ga aan de slag

Kun jij niet wachten en wil je het liefst vandaag nog aan de slag? Solliciteer op een van onze fysieke vacatures en steek nu jouw handen uit de mouwen.

Transport en logistiek
4-20 uur per week

Stagehand Theater

Hou jij van aanpakken en ben je op zoek naar een flexibele baan? Lees dan verder!

Dienstverlenend
40 uur per week

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Zorg er voor dat vliegtuigen zo snel mogelijk weer schoon de lucht in gaan in de functie van vliegtuigschoonmaker. Werk in de grootste Boeings, bepaal zelf wanneer je werkt en ontvang avond- en weekendtoeslagen. 

Transport en logistiek
16-40 uur per week

Medewerker Verzendafdeling

Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ben jij op korte termijn opzoek naar een logistieke startersfunctie met veel zelfstandigheid? Ben jij tussen de 24 en 38 uur beschikbaar? Dit magazijn van een boekhandel in Amsterdam kan het je bieden! Benieuwd hoe? Lees snel verder! 

Transport en logistiek
40 uur per week

Orderpicker

Heb jij affiniteit met planten en ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ga dan aan de slag als orderpicker bij een kwekerij in cactussen!